Středula odstoupil a podpořil Danuši Nerudovou

08.01.2023 22:18 | Bleskově

Předseda Českomoravské konfederace odborových svazů Josef Středula v Superdebatě prezidentských kandidátů České televize oznámil, že se necelý týden před prezidentskými volbami rozhodl ukončit svou kandidaturu na prezidenta. „Koho chceme jako prezidenta? Komunistického udavače, navíc stojícího aktuálně před soudem? Komunistického rozvědčíka? Vojenského?“ obořil se na protikandidáty a poté podpořil kandidaturu Danuše Nerudové.

Středula odstoupil a podpořil Danuši Nerudovou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na prezidenta Josef Středula

Anketa

Kdo by hájil ČR před Bruselem lépe?

hlasovalo: 28224 lidí
„Necelý týden před prvním kolem prezidentské volby jsem se rozhodl učinit zásadní krok týkající se mé kandidatury. Nechci, aby prohrála slušnost a korektnost. Vždy mi na prvním místě záleželo na zájmu občanů a republice samotné,“ započal svou řeč Středula.

Následně se tázal, koho chceme za prezidenta. „Koho chceme jako prezidenta? Komunistického udavače, navíc stojícího aktuálně před soudem? Komunistického rozvědčíka? Vojenského? S tím se nedokážu smířit. A nesmířím. Proto jsem se rozhodl odstoupit z prezidentské kandidatury a podpořit ve volbě jedinou pro mě přijatelnou kandidátku z vámi favorizované trojice, a to profesorku Danuši Nerudovou,“ uvedl.

Následně poděkoval všem za podporu a nastínil, že hodlá „s ještě větší vervou bojovat za důstojný život lidí a firem“.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Odbory byly vždycky levicové, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseApep , 08.01.2023 22:41:16
A popravdě řečeno jsem od odboráře očekával, že teda, když sám odstupuje tak podpoří Baštu. Když yyřknul jméno Nerudové, tak jsem myslel, že jsem se přeslechl. Od Středuly je to sprostá zrada zaměstnanců.

|  8 |  0

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…