Ta to schytává. Eva Drahošová na tapetě kvůli větě „ČT nám fandí“, ale i kvůli vážnější věci

22.01.2018 7:01

Předseda SPD Tomio Okamura se na svém facebookovém profilu zaměřil na manželku prezidentského kandidáta Evu Drahošovou. A nebyl sám. Po internetu mimo jiné koluje její výrok narážející na zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana.

Ta to schytává. Eva Drahošová na tapetě kvůli větě „ČT nám fandí“, ale i kvůli vážnější věci
Foto: Vít Hassan
Popisek: Manželé Drahošovi

„Manželka kandidáta na prezidenta Eva Drahošová při návštěvě pardubického regionu veřejně uvedla, cituji: ‚V České televizi nám fandí, ale nesmí to dávat najevo.‘ Co na to říct? Paní Drahošová jen prozradila krutou pravdu, že novináři v České televizi dělají vlastní politiku a manipulují veřejné mínění a navíc za naše peníze. A pojmenovala důvod, proč prezident Miloš Zeman odmítá debaty v České televizi – kdo by chodil do nepřátelského, zmanipulovaného prostředí,“ podotkl Okamura k výroku Drahošové. Nutno dodat, že manželka kandidáta nyní tvrdí, že šlo o slova televizní maskérky.

Anketa

Kterého ze dvou kandidátů na prezidenta byste rádi pozvali domů na večeři?

3%
hlasovalo: 19957 lidí

Následně připomněl zveřejněnou analýzu od Centra pro mediální studia Univerzity Karlovy, jež vznikla na žádost Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. „Tato analýza zjistila, že Česká televize a Český rozhlas zvýhodňovali Kalouskovu TOP 09. Stranění TOP 09 se týká jak zpravodajství, tak publicistiky. Potvrzuje se tak to, na co po celou dobu upozorňuji – Česká televize i Český rozhlas manipulují vysílání ve prospěch svých oblíbenců a naopak znevýhodňují subjekty s jiným názorem jako je naše hnutí SPD. To je skutečně skandální v situaci, kdy vysílání platí občané ze svých kapes formou koncesionářských poplatků,“ poznamenal Okamura. 

To, že svým výrokem o České televizi Drahošová svému muži uškodila, poznamenaly i sobotní Lidové noviny. Drahoš i Drahošová jezdí po České republice a snaží se před druhým kolem prezidentských voleb přesvědčit voliče, že by měli volit právě jeho. Pro to, aby získali větší podporu, se manželé rozdělili a každý je v jiném regionu.

Po internetu pak koluje i následující výrok, kde se strefuje do zdravotního stavu prezidenta Miloše Zemana.

Celý příspěvek Tomio Okamury: 

Manželka kandidáta na prezidenta Eva Drahošová při návštěvě pardubického regionu veřejně uvedla, cituji: „V České televizi nám fandí, ale nesmí to dávat najevo“. Co na to říct? Paní Drahošová jen prozradila krutou pravdu, že novináři v České televizi dělají vlastní politiku a manipulují veřejné mínění a navíc za naše peníze. A pojmenovala důvod, proč prezident Miloš Zeman odmítá debaty v České televizi - kdo by chodil do nepřátelského zmanipulovaného prostředí.

A jen připomenu nedávno zveřejněnou analýzu, kterou vypracovalo Centrum pro mediální studia Univerzity Karlovy na žádost Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Tato analýza zjistila, že Česká televize a Český rozhlas zvýhodňovali Kalouskovu TOP 09. Za analýzu Rada zaplatila z veřejných prostředků 327 tisíc korun. Z analýzy vyplývá, že Kalouskova strana dostávala v ČT a ČRo více prostoru než odpovídá jejímu postavení v politice a společnosti. Stranění TOP 09 se týká jak zpravodajství, tak publicistiky. Potvrzuje se tak to, na co po celou dobu upozorňuji – Česká televize i Český rozhlas manipulují vysílání ve prospěch svých oblíbenců a naopak znevýhodňují subjekty s jiným názorem jako je naše hnutí SPD. To je skutečně skandální v situaci, kdy vysílání platí občané ze svých kapes formou koncesionářských poplatků. A výše uvedenou analýzu, která na tyto podvodné praktiky upozorňuje, také zaplatili občané ze svých kapes. To je otřesné.

Naše hnutí SPD požaduje jako jediná strana v Parlamentu zásadní změny, proto jsme terčem neustálých pomluv a špinění ze strany těchto médií a jejich kamarádíčků v jiných redakcích. Chceme zrušení koncesionářských poplatků, transformaci České televize a Českého rozhlasu na státní příspěvkovou organizaci, jejíž hospodaření by tím pádem mohl konečně kontrolovat Nejvyšší kontrolní úřad, což dnes není možné. Je také potřeba změnit volbu vedení ČT i ČRo, abychom obě média zbavili politických vlivů a dosáhli tak vyváženého nezmanipulovaného vysílání.

Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím SDÍLEJTE, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí.

A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 11 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://www.spd.cz/…
Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky.

A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd
Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ
Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/

A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz
A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podívátehttp://okamura.blog.idnes.cz/
Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz 
Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…