Těším se, až budou soudit Kalouska, zlobil se místopředseda VV

05.03.2012 22:52

Místopředseda Věcí veřejných Tomáš Jarolím, poslanec TOP 09 Jan Farský a sociální demokrat Jeroným Tejc diskutovali o soudu předsedy poslanců VV Víta Bárty. A Farský si s Tejcem notoval.

Těším se, až budou soudit Kalouska, zlobil se místopředseda VV
Foto: Vladimír Škarda
Popisek: Soud s Vítem Bártou. Kateřina Klasnová podpořila svého manžela

„Měl jsem možnost nahlédnout do spisu. Celá ta věc nepůsobí dobře,“ prohlásil jednoznačně Tejc. „Poškozuje to celý demokratický systém,“ dodal s tím, že kvůli tomu nemůže mít žádná strana z případného odsouzení Bárty radost.

„Situace je velice vážná. Další odhalení, která přicházejí, jen odhalují další věci, o kterých se v souvislosti s Věcmi veřejnými mluvilo již déle,“ souhlasil s Tejcem Farský. „Já osobně se těším, až se tady jednou sejdeme, až budou soudit pana Kalouska,“ řekl k tomu Jarolím.

Ohledně návratu Bárty do politiky byli Tejc s Farským velmi skeptičtí. „Není podstatné, jestli bude Vít Bárta odsouzen, nebo ne,“ uvedl Tejc. „To, jak Vít Bárta funguje, jasně ukázalo, že to není člověk, který bude fungovat v politice,“ myslí si poslanec ČSSD.

„Já naprosto souhlasím se slovy pana Tejce,“ vyjádřil se Farský. Jarolím nesouhlasil. „Pan Bárta by si minimálně zasloužil omluvu. Pokud bude uznán nevinným, rád bych ho viděl na nějakém postu, který by si zasloužil. Pokud to tak nebude, budeme muset vyvodit jiné důsledky,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…