Tisíc ho*en, milion ho*en, říkal Kalousek do kamery ČT

03.12.2012 9:35

REVUE Ministr financí Miroslav Kalousek se stal jednou z hlavních „hvězd“ uměleckého projektu skupiny Ztohoven. Poté, co členové skupiny zveřejnili telefonní čísla na české politiky, byl právě ministr financí terčem velmi „výživných“ esemesek ze strany veřejnosti, kterou umělci vyzvali k vyjádření názoru.

Tisíc ho*en, milion ho*en, říkal Kalousek do kamery ČT
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Miroslav kalousek

„Ty svině flanďácká, přibijem tě na kříž hlavou dolů a nacpeme ti koule do krku,“ napsal jeden z pisatelů ministru financí. Další mu slibovali podpálení jeho domu v Bechyni, či oběšení celé rodiny. Jiný pisatel se prý denně modlí, aby ministr Kalousek umíral na rakovinu ve strašných bolestech.

Miroslavu Kalouskovi však tato kritika zjevně nevadí. Jak naznačil v rozhovoru pro Českou televizi, který se objevil v pořadu 168 hodin, mnohem důležitější je pro něj například pochvala ze strany renomovaného magazínu Financial Times.

Ten jej nedávno umístil na dělené první místo v anketě o „nejdůvěryhodnějšího“ ministra financí Evropské unie. Při sečtení s dalšími kategoriemi, například s ekonomickou úspěšností, skončil český ministr financí na jedenáctém místě.

„Objektivním hodnocením mé práce je například dnešní anketa Financial Times, která mě hodnotí jako nejdůvěryhodnějšího ministra ze všech zemí Evropské unie. To je skutečné hodnocení mého nasazení a mé práce pro české daňové poplatníky,“ vykládal Kalousek. „Na jedné straně je hodnocení Financial Times, na druhé pak hodnocení kanálu, který otevřela skupina sto, tisíc či milion hoven- já ani nevím, jak se jmenujou,“ dodal ministr na účet umělců.   

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…