To se jinde nevidí. Pavel Telička šel tvrdě do Zemana, řešil i Babiše. Demence u Miloše, zaznělo pak

07.12.2018 18:22

Europoslanec Pavel Telička se na svém facebookovém profilu rozčílil. A to kvůli slovům hlavy státu Miloše Zemana, jenž zkritizoval BIS. Ale nejen kvůli tomu. Následně se pak dočkal i diskutujících, ti rovněž nebyli shovívaví. Padaly opravdu tvrdé vzkazy, nejen pro Miloše Zemana.

To se jinde nevidí. Pavel Telička šel tvrdě do Zemana, řešil i Babiše. Demence u Miloše, zaznělo pak
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Pavel Telička

„Aby prezident podrýval autoritu bezpečnostních služeb státu, to se jinde ve světě nevidí. To lze očekávat vesměs od lidí, kteří tak činí v zájmu jiných států, jejich výzvědných složek, nebo v zájmu lidí představujících bezpečnostní hrozbu státu,“ podotkl Telička.

Anketa

Jste hrdí na Armádu České republiky?

12%
78%
hlasovalo: 10002 lidí

„Demence u Miloše,“ poznamenal následně jeden z diskutujících a dočkal se hned několika lajků.

„Senát by se měl pokusit odvolat prezidenta,“ dodal další. 

„Pedofilní opilec Ovar, ruský šváb a kolaborant, nemá rád kritiku svojích chlebodárců, a tak se mstí,“ poznamenal další.

Teličkova komentáře se dočkala i současná česká zahraniční politika. „Naši partneři vnímají, že u nás dochází k vnitřnímu střetu. Proevropské síly jsou značně fragmentované a programově zúžené na střelbu do Babiše, byť si sám nadbíhá,“ zmínil.

„Už aby bylo po květnových volbách a vy odešel něco pořádného dělat či za Horáčkem na dostihy,“ podotkl v komentáři diskutér. 

A vyjádřil se i k tomu, že Bezpečnostní rada státu schválila zprávu o extremismu i s větami o SPD. A to přestože tyto pasáže kritizoval Pražský hrad a žádal jejich odstranění.

„Zeman neuspěl ve snaze vymazat ze zprávy o extremismu SPD, která často podle vnitra zastává extremistické názory. Pokud Jiří Ovčáček setrvá ve své funkci do konce prezidentova mandátu, nedivil bych se, kdyby se kromě SPD v příští zprávě objevil i Hrad,“ okomentoval věc Telička.

"Hmm, pokud je SPD extremistická nebo někteří její členové, měla by (být) straně ze strany MV odňata licence? Nebo se pletu?“ zeptal se v komentáři diskutér.

„BIS nemá cenu brát vážně, ti už vidí ruské agenty i v národním obrození a ve výuce dějepisu,“ podotkl další z diskutujících. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…