Tohle nedopadne dobře. Další informace z východního Německa a vážný odhad

29.08.2018 8:07

Blogerka Lucie Provazníková se na svém webu vyjádřila k nepokojům v německém Chemnitzu. Tam se v neděli nad ránem střetly dvě skupiny lidí různých národností. 35letý Němec byl ubodán 25 ranami, zadrženi byli Iráčan a Syřan.

Tohle nedopadne dobře. Další informace z východního Německa a vážný odhad
Foto: Repro Youtube
Popisek: Demonstrace ve východoněmeckém městě Chemnitz

„V reakci na tento násilný čin se začali shromažďovat lidé protestující proti narůstající přistěhovalecké kriminalitě, ale i sluníčkoví stoupenci hnutí ‚Chemnitz bez nacistů‘. Protestů se zůčastnilo až několik tisíc lidí. Německý Lügenpresse nepokoje nazývá ‚Mob‘, protože během nich docházelo k násilí a napadání policistů i protiprotestantů. Přítelkyně zavražděného stála celý den se svými přáteli na místě činu, leč starostka města i další političtí představitelé místo soucitu s pozůstalými či zrušení slavností a vyhlášení piety naskočili na typickou mainstreamovou levicovou notu: protestující jsou údajně pravicoví extremisté lačnící po lynčování ‚jinak vypadajících lidí‘. Německý stát údajně nesmí dopustit, aby lidé v reakci na jakýkoli trestný čin brali zodpovědnost do vlastních rukou,“ popsala Provazníková.

Anketa

Myslíte, že Andrej Babiš provádí jménem České republiky dobrou zahraniční politiku?

89%
11%
hlasovalo: 16479 lidí

Následně se rozepsala o tom, co to všechno znamená. 

Původní text ZDE

„Aby se v Německu či Evropě proti levicovému imigračnímu šílenství vzbouřila většina (normální) populace, budou lidé nejprve muset více pocítit narůstající kriminalitu a dopady islamizace ve svých každodenních životech. A ne, to se zatím neděje. Většina Němců – i těch racionálně (nelevičácky, nesluníčkářsky) uvažujících – zatím nepocítila negativní dopady masové imigrace problematických sociálních vrstev z už tak problematických států a kultur,“ sdělila Provazníková. Podle jejích slov současná západní civilizace a i evropská politika přímo podporuje lhostejnost vůči tomu, co je blízké, a patologickou angažovanost za to, co je vzdálené. „Západní civilizace ignoruje, či až potírá lidskou přirozenost – a proto je odsouzena k zániku,“ zmínila. 

A proč ještě podle ní události v Chemnitzu nevěstí nic dobrého? „Jakýkoli extrém se dříve či později přehoupne v extrém opačný. Nemůžu si pomoct, musím nadhodit takovou trochu filozofickou provazníkovinu: existence všeho je založena na dlouhodobé rovnováze. Pokud je narušena, vesmír (či cokoli, v co kdo věří) se postará o její znovunastolení. Mnoho lidí – nejen já, kteří již déle levicově extremistickou politiku EU pozorují a komentují, to tuší: Při nynějším směřování dříve či později nutně dojde k násilnostem, možná i k občanské válce,“ obává se a všímá si například lidí, co hajlují nebo provolávají slávu Adolfu Hitlerovi. 

„Extrém plodí vždy opačný extrém. Na to Mutti Merkel zapomněla,“ uzavřela.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…