Už to vyplouvá na povrch. Takto řádili migranti o Halloweenu v Rakousku

06.11.2017 7:02

Bouřlivé oslavy Halloweenu jsou již letos minulostí, ale některé rakouské ženy na něj asi budou v hrůze vzpomínat ještě dlouho. Obě zde zmiňované byly napadeny sexuchtivými migranty ze zemí třetího světa.

Už to vyplouvá na povrch. Takto řádili migranti o Halloweenu v Rakousku
Foto: pixabay.com
Popisek: Halloween

Zlověstně vyřezané výrazy na svítících dýních, čarodějnické kostýmy a další atributy, které neodmyslitelně patří k Halloweenu a které budí děs a hrůzu. Dvě rakouské ženy z Gmundenu a Lince však prodělaly o halloweeenské noci mnohem děsivější zkušenost. Staly se obětí sexuální napadení a musely svést asi nejdůležitější boj ve svém dosavadním životě. Naštěstí nedošlo k nejhoršímu, ale přesto obě dvě oběti děsivé zkušenosti jen tak z paměti nedostanou.

Anketa

Který Zemanův protikandidát má největší šanci na úspěch?

27%
6%
5%
hlasovalo: 5364 lidí

V prvním případě napadl na zastávce Dornach v „lepší“ čtvrti Lince, St. Magdalena, jednadvacetiletý Afghánec mladou ženu, která se právě vracela z halloweenské párty. Migrant se k ženě znenadání přitočil a dožadoval se pohlavního styku. Prudce ji srazil k zemi, ale žena se nehodlala jen tak vzdát. Škrábala jej na obličeji a zuřivě se bránila všemi svými silami. Překvapený útočník nakonec ustoupil, ale to ještě nebyl konec.

Ženě se podařilo se mu vytrhnout a dát se na útěk. Zaskočený násilník se však nicméně rychle vzpamatoval a brzy svoji oběť dohnal a pokusil se ji opět znásilnit. Ani tentokrát se žena nedala, opět mu poškrábala obličej. Dokázala se mu vytrhnout i podruhé a tentokrát již stihla kontaktovat policii, která afghánského migranta dopadla do několika málo minut. Především díky škrábancům, které mu žena způsobila, měla policie svůj úkol značně ulehčený.

Dvacetiletá oběť v Gmundenu musela dle deníku Kronen Zeitung společně s další ženou čelit třem žadatelům o azyl. „Čekala jsem se svojí kamarádkou na její matku, když nás začali obtěžovat tři přistěhovalci. Jeden z nich na mě sahal a poté mě udeřil velmi bolestivě hlavou do nosu. Další dva se přihnali k našemu vozu a ukazovali nám své genitálie,“ vypověděla mladá žena na policii, kterou se naštěstí podařilo oběma ženám kontaktovat.

Než však dorazila policie na místo, nejagresivnější z útočníků byl již pryč a ostatní dva začali dělat, že nerozumí německy. „Policie nám sdělila, že nemůže nic dělat,“ stěžovala si oběť rakouským médiím. Jak uvádí server Wochenblick, opět se potvrdilo, že zejména Afghánci se podílí na sexuálních deliktech nadstandardně. Konkrétně v Linci došlo ke znásilnění pro změnu africkým migrantem minulý měsíc a jeho obětí se stala třicetiletá žena. To samé se přihodilo v létě osmnáctileté dívce z Lince, kterou znásilnil Turek a Afghánec.


 

reklama

autor: pro

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …