V Praze jsou znásilňovány ženy a tady... Lidé ve varu. V Doksech chytili „velkou rybu“

02.02.2024 16:25 | Monitoring

Policie ČR se včera pochlubila statusem, jaký zločin odhalila v Doksech. Nakonec však svůj příspěvek na twitteru smazala, protože se se zlou potázala. Diskutéři si na ní vskutku smlsli.

V Praze jsou znásilňovány ženy a tady... Lidé ve varu. V Doksech chytili „velkou rybu“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní vůz, ilustrační foto

„Dokští policisté včera ve městě zkontrolovali místního 38letého uživatele drog, který jim následně vydal 594 usušených lysohlávek. Měl je u sebe v zavařovací sklenici. Údajně si je loni sám nasbíral, aby vyzkoušel jejich účinek. Trestu neujde,“ napsala policie.

„Hned se cítím bezpečněji. A co ta poslední věta?“ okomentoval jeden z uživatelů sociální sítě.

„Zavařovačka se sušenými houbami, famózní úspěch české policie, pachatel trestu neujde a ČR je tak mnohem bezpečnější místo. Snad se pachatel poučí a příště se bude věnovat něčemu méně společensky nebezpečnému, třeba znásilňování nezletilých,“ poznamenal další.

„Drahá policie, až se budete ukájet na trestem pro někoho, kdo měl tu ‚drzost‘ si nasbírat a usušit houby, nezapomeňte ještě vypálit ten les, který je dealoval,“ konstatuje další diskutující.

„594? Tak to bude zlý. Tohle se fakt nepovedlo. Právě jste ze sebe udělali kaspary,“ okomentoval další. 

„Můžu se zeptat, v čem přesně spočívá společenská nebezpečnost toho, že má někdo lysohlávky pro vlastní potřebu? Proč je tohle trestný čin? V čem ta nebezpečnost spočívá. Tohle je prostě špatně. V každém takovém případě by měl prezident dávat milost. P.S. Neschvaluji trestný čin,“ přibylo stanovisko.

„Trestu neujde, protože si nasbíral houby. Kdyby však podvedl stát o 50 mio nebo ty houby znásilnil, podmínka nebo svoboda... Tuhle zem fakt nechápu,“ zněl další názor.

„Gratuluji k obrovskému úspěchu. Meanwhile jsou v Praze znásilňovány ženy. Posíláme klíčenku, jste fakt klauni,“ bylo k tomu doplněno.

„Škoda, že nikoho neznásilnil. To by si s ním policajti,ještě fotili selfíčka,“ dodal další.

„Chápu, že policie jen vymáhá zákony a nemůže si vybírat. Ale zákon, který kriminalizuje sbírání hub nebo pěstování kytek je prostě špatný a měl by se minimálně revidovat,“ zaznělo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Schválně, kolik jste v novém tisíciletí zaznamenali v ČR, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseAch jo (bls1) , 02.02.2024 16:32:26
zátahů proti mafiánské velkodistribuci drog? Zřejmě se u nás vůbec nešňupe kokain apod., že? Ovšem když někdo udal babku, co si na zahradě pěstovala trávu kvůli bolestem kloubů, to bylo slávy!

|  12 |  0

Další články z rubriky

Proč jste to dovolili? Kdo pro to hlasoval? Wilders burcoval v Budapešti

20:15 Proč jste to dovolili? Kdo pro to hlasoval? Wilders burcoval v Budapešti

„Dnes čelíme dvěma velkým existenčním hrozbám; woke kultuře a imigraci,“ řekl na konzervativní konfe…