VIDEO "Dej ruce pryč, ty tlustej mužiku." Populární americký seriál obsadil Putina

15.10.2016 18:29

Tvůrci světoznámého animovaného seriálu Simpsonovi si po čase vzali na paškál volbu amerického prezidenta. V krátkém videu, které zveřejnili na sociálních sítích, naznačují, že ruský prezident Vladimir Putin zmanipuluje volby ve prospěch republikánského kandidáta Donalda Trumpa.

VIDEO "Dej ruce pryč, ty tlustej mužiku." Populární americký seriál obsadil Putina
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Plakát nevládní organizace Reportéři bez hranic

Obyvatelé Springfieldu, kde se seriál odehrává, jdou odevzdat svůj hlas pro jednoho ze dvou prezidentských kandidátů na příštího amerického prezidenta – demokratku Hillary Clintonovou nebo republikána Donalda Trumpa.

Do řady si rovněž stoupne Homer Simpson a zapřede hovor s dalším voličem, který se ho ptá, koho bude volit. „Kandidátku, která odpustila svému manželovi cokoliv, co provedl, nikoliv chlapa, co má fakt rád svoji dceru,“ vyznal se Homer ze sympatií ke Clintonové.

Na to mu bylo oponováno, že Trump má taky mnoho předností – je to dobrý obchodník, nikdy nespí a neplatí daně, za což není právně stíhán. „To je působivé,“ uznává Homer, ale namítá, že přece nemůže svěřit zemi někomu, kdo šestkrát zbankrotoval. „To je dvakrát tolik, než kolikrát jsem zbankrotoval já,“ vyzdvihuje hlava rodiny Simpsonů.

Podporovatel Trumpa se Homera snaží přesvědčit tím, že republikánský kandidát chce postavit zeď proti migrantům a navíc má plán, jak učinit znovu Rusko velké. Zmínkou o Rusku ale tak akorát rozpálil Homera do běla. Došlo ke krátké bitce, při níž Homer strhl muži masku a vyšlo najevo, že se za ní skrývá ruský prezident Vladimir Putin. „Dej ruce pryč, ty tlustej mužiku!“ mluví na Homera rusky.    

Volební komise následně dovolí Putinovi odevzdat svůj hlas, zatímco Homera odpálkuje s tím, že ho nemá v seznamu. Homer se s nimi hádal, že ho přece musí nechat volit, protože jeho stát je jedním z těch států v Americe, kde dopředu není jasné, jakého kandidáta podpoří a tak se v nich počítá každý hlas.

„Neboj se, moji hackeři tě dostanou do statistik. Trump vyhraje na 102 %. Byznys je byznys,“ uklidňuje ho Putin, kterého tvůrci seriálu vyobrazili sedícího na koni, což je obrázek, který se často objevuje v médiích a který má dávat najevo sílu ruského vůdce.

V závěrečných záběrech je naznačeno, kam by propojení Trump–Putin mohlo vést. Po prezidentských volbách a inauguraci nového amerického prezidenta v lednu 2017 se prý můžeme těšit na nové Trumpovo kasino v Kremlu.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Janda a Olympic za 471 900 Kč na festivalu dechovky. Z rozpočtu města

14:40 Janda a Olympic za 471 900 Kč na festivalu dechovky. Z rozpočtu města

Jako každý rok se v Kolíně i letos bude konat festival dechovky Kmochův Kolín. Na své si nicméně při…