VIDEO Jako když přijede rocková hvězda. Podívejte se, jak Donald Trump uhranul studenty

03.01.2016 9:11

Republikánský kandidát na prezidenta se na svém mítinku v New Hampshire dočkal vřelého přijetí. Přítomný dav předtím, než vystoupil na pódium, skandoval jeho jméno a transparenty se to na místě jen hemžilo.

VIDEO Jako když přijede rocková hvězda. Podívejte se, jak Donald Trump uhranul studenty
Foto: repro youtube.com
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

„Je to skvělé. To mám rád, miluji to. Děkuji vám,“ řekl úvodem své řeči Trump. O atmosféře v New Hampshire informoval server The Atlantic.com.

„Bez ohledu na to, co se děje ve vašem životě, pokud jste v depresi, pokud jste přišli o zaměstnání, musíte se přesto dostat ven a přijít volit,“ vyzýval Trump své příznivce. 

NA VIDEO SE PODÍVEJTE ZDE

V průběhu své hodinové řeči Trump mluvil o průzkumech veřejného mínění, samozřejmě také o muslimech, které by do Spojených států nevpustil, i o bezpečnosti USA. Jeden z návštěvníků Trumpovu řeč přirovnal ke koncertu Bruce Springsteena, kde se rovněž „hrálo na přání“. 

Ve chvíli, kdy Trump hovořil o odborovém předáku Joem McQuaidu, pak sál patnáct minut jen mlčel a přešlapoval. 

Na některá přání se však nedostalo. Výkřiky ženy, že by Trump potřeboval za viceprezidentku ženu, zůstaly bez povšimnutí. 

Po více než hodině Trump zopakoval posluchačům, že je miluje, zamával přítomným a pódium opustil.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…