VIDEO Kandidát na Hrad sebou fláknul o zem. A podpořilo ho Zrní

03.01.2018 8:51

Na facebookovém profilu prezidentského kandidáta Pavla Fischera se objevilo video, na němž Fischer jede na lyžích, za potlesku přítomných padá na zem. Následně však i přesto dokáže vhodit hlas do urny.

VIDEO Kandidát na Hrad sebou fláknul o zem. A podpořilo ho Zrní
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Fischer byl ředitelem politického odboru v Kanceláři prezidenta republiky za Václava Havla a hraje na housle

„Naplňuje mě radostí, že se mezi prezidentskými kandidáty objevil někdo, kdo kromě ohromných zkušeností lidských i politických, kromě slušnosti a kultivovanosti, přináší i něco navíc, a to je duchovní přesah,“ poznamenal ke kandidatuře Pavla Fischera zpěvák kapely Zrní Jan Unger. 

„Objevil se někdo, kdo namísto řešení žabomyších sporů a měření ega vnímá život v naší zemi v širším kontextu. Někdo, kdo se umí omluvit, přiznat chybu, někdo, jehož hlas mě uklidňuje. Z Pavla Fischera cítím, jako by měl otevřenou náruč a chtěl jí lidi obejmout,“ dodal s tím, že Fischer je pro něj přirozenou autoritou, která lidi spojuje v tom dobrém, co v nich je. 

„S Pavlem Fischerem se do čela naší země může vrátit cosi, co nejde popsat slovy, cosi, co tu dlouho chybí, cosi jako dobrý duch naší země,“ uzavřel Unger. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…