VIDEO Zeman vypustil démony. Je to nemocný člověk, kdo to nevidí, je slepý, varuje novinář Klíma

28.12.2017 22:02

Podle známého novináře Josefa Klímy je prezident Miloš Zeman charakterově nemocný člověk, a proto jej rozhodně volit nebude. V krátkém videu, které umístil na YouToube.com, připomněl všechno, co jsme s ním zažili za posledních pět let. „Kdo to nevidí, je slepý. A kdo to nechce vidět, je stejný jako on,“ říká Klíma.

VIDEO Zeman vypustil démony. Je to nemocný člověk, kdo to nevidí, je slepý, varuje novinář Klíma
Foto: tan
Popisek: Novinář Josef Klíma

Koho bude Josef Klíma volit, prý ještě neví, rozhodně ale prý nepodpoří Miloše Zemana. Nevolil jej ani před pěti lety, ale respektoval názor většiny. „Doufal jsem, že jeho dosažená funkce uspokojí jeho přebujelé ego natolik, že začne bojovat se svými démony, ale nezačal. Stal se pravý opak, pustil je ze řetězu,“ řekl v úvodu videa.

Už jsme možná zapomněli, jak se obklopil ruskými byznysmeny, a jak odpustil bezpečnostní prověrku svému kancléři. „Přitom na vrcholném summitu NATO neváhal pochybovat o ukrajinské agresi víc než Merkelová nebo Obama,“ řekl.

Zapomněli jsme asi i na Zemanova slova, když chválil totalitní Čínu, jak ho učí řídit stát a jak z Číny letěl soukromým letadlem nejbohatšího Čecha. „Konflikt zájmů jako hrom,“ dodal.

Dále Josef Klíma nezapomněl připomenout ani to, jak se prezident jako opilý motal u korunovačních klenotů nebo jak nadřazoval osobní averzi jmenování rektorů a jejich zvaní na předávání státních vyznamenání. „Jak to vyznamenání nepředal chudáku Bradymu,“ řekl.

Novinář poukázal i na to, jak jako jediný státník byl s diktátory na Rhodosu a jako jediný státník Evropské unie stál na tribuně při hanebné oslavě v Moskvě. „Také zostudil hradní majestát máváním holí na premiéra jako ve venkovské putice,“ dodal.

Dále prý stojí za poznámku i to, že radil Ukrajincům, aby si nechali zaplatit za okupaci. „Což je u člověka, který sám zažil ruskou okupaci v osmašedesátem roce cynismus nejhoršího ražení. To nás v očích světa zatlačilo na samé dno pohrdání,“ upřesnil.

„Já už se za něj nechci stydět, nevím, jestli je nemocný tělesně a jak vážně, ale vím jistě, že je nemocný charakterově,“ vyjádřil svou obavu Klíma a dodal, že kdo to nevidí, je slepý, a kdo to nechce vidět, je stejný jako on.


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…