VIDEO a FOTO: První dáma rozsvítila na Pražském hradě vánoční strom

03.12.2017 19:19

Vánoční strom na Pražském hradě rozsvítila první dáma Ivana Zemanová, která mimo jiné také zaštítila vánoční sbírku pro SOS dětské vesničky.

VIDEO a FOTO: První dáma rozsvítila na Pražském hradě vánoční strom
Foto: Hans Štembera
Popisek: První dáma Ivana Zemanová rozsvítila vánoční strom na Pražském hradě. Zaštítila také charitativní sbírku pro SOS dětské vesničky

„Sešli jsme se tady o první adventní neděli, abychom tady společně rozsvítili vánoční stromek. Tento vánoční stromek je tradičně spojen s dobročinnou akcí, se sbírkou, jež jde vesničkám SOS. Tato dlouholetá tradice mě velice těší,“ podotkla Zemanová.

Jak dodala, vánoční strom bude rozsvícen, až zazvoní zvonek. „A zvon, stejně jako lidé, má srdce. A o srdci se mimo jiné říká, že je i laskavé. Buďme tedy laskaví, láskyplní a mysleme na ty, kteří nás neznají, a na ty, které neznáme my. A pomáhejme jim,“ řekla Zemanová a popřála přítomným hezký adventní čas. 

Rozsvěcení vánočního stromu na Pražském hradě

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…