VV se neštěpí, to je přání novinářů, říká Jarolím čtenáři PL.cz

09.04.2012 17:50

Tomáš Jarolím, který rezignoval na místopředsednictví Věcí veřejných, odpověděl na otázku čtenáře ParlamentníchListů.cz, zda se VV dělí na bártovce a peakovce. Podle něj to pravda není.

VV se neštěpí, to je přání novinářů, říká Jarolím čtenáři PL.cz
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Tomáš Jarolím

„Pravda to je pro novináře a lidi, kteří chtějí dělat a vytvářet problém straně. Určitě je ve straně patrný rozdíl dvou názorových proudů. Jeden smířlivý a druhý, který chce návrat k původním myšlenkám VV o boji s korupcí,“ uvedl Jarolím.

Partnery jsou korupčníci

Podle něj se za Karolínu Peake někteří lidé schovávají a používají pro prosazení její jméno a přístup. Ten však Jarolím plně respektuje. „Je o klidu a smířlivém postoji k řešení situací a sporů.  Osobně se jen domnívám, že doba tohoto postoje je u konce,“ myslí si Jarolím.

Dodal, že reakce koaličních partnerů je nepřijatelná. „Považuji to za korektní názorový střet v demokratické straně. Moje smířlivost je úměrná tomu, že v řadách našich koaličních partnerů jsou korupčníci a lidé, kteří naši zem přivedli na kraj ekonomické a mravní propasti,“ tvrdí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…