Václavu Moravcovi „přes hubu“? Jaromír Soukup navrhl, jak se vypořádat s ČT

04.04.2019 12:24

Jaromír Soukup se opět vrátil k svému pořadu Týden podle Jaromíra Soukupa. A opět si vzal na paškál Českou televizi. Jednak za „převzetí kontroly“ v reportáži o únosu lodi migranty. „Mě tak napadá, kdyby nás bylo hodně, že bysme mohli jít do tý televize a radši tam převzít kontrolu,“ navrhoval. A pak začal organizovat boxerské zápasy mezi politiky a moderátory.

Václavu Moravcovi „přes hubu“? Jaromír Soukup navrhl, jak se vypořádat s ČT
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Souboj Moravec vs. Klaus v Týdnu podle Jaromíra Soukupa

„Česká televize nám ve své snaze o ryzí objektivitu zakázala slovo ‚unést‘,“ komentoval Soukup reportáž ČT o afrických migrantech, které zachránila turecká loď, ale když se migranti dozvěděli, že je plánuje vysadit v Libyi, tak loď unesli. Soukup dodal, že i „lepší“ média o tomto činu referovala jako o únosu, akorát ČT informovala, že uprchlíkům se nelíbilo, kam loď směřuje, tak „převzali kontrolu“. Prý až se zase nějací teroristé zmocní letadla, tak to také bude v ČT referováno jako že převzali kontrolu. „Mě tak napadá, kdyby nás bylo hodně, že bysme mohli jít do tý televize a radši tam převzít kontrolu,“ navrhoval žertem moderátor.

Anketa

Chcete, aby Václav Klaus ml. šel do sněmovních voleb s vlastní politickou stranou?

92%
8%
hlasovalo: 15851 lidí

Pak připomenul slova Václava Klause staršího o ČT: „Nikdy bych se neodvážil podívat na pana Moravce a jeho otázky, protože to bych se musel zbláznit. V první vteřinu bych skočil do auta, jel do televize a snažil se ho fyzicky napadnout, takže v životě jsem Moravce neviděl,“ řekl Klaus žertem. Soukup k tomu dodal, že je teď móda dělat zápasy mezi lidmi, co se boxu moc nevěnují, jako třeba Marpo a Rytmus. „Proč by nemohlo dojít k souboji Klaus – Moravec. Heleďte, já myslím, že O2 aréna by praskala ve švech.“ Jako zkušený marketér už na událost připravil plakát, zbývá prý jen určit cenu a datum. „Já bych dal 2 tisíce, to se vyprodá raz dva,“ žertoval Soukup.

„V levém rohu, v liberálním rohu, nastupuje Venda Moravec, pověstnej svým přizpůsobováním reality do svého boxerského rytmu. Vidí černobíle. A jeho nejsilnějším útokem je rána pod pás. Tu rozdává každou neděli, za koncesionářské poplatky. Kolik Vašek za ten zápas dostane, nevíme. Protože Vašek nikdy žádnej svůj honorář nezveřejní, byť je teda z vašich peněz,“ představoval Soukup zápasníky. „A v pravém konzervativním rohu už se nám rozcvičuje se svým trenérem Václavem Klausem boxer Václav Klaus. Tým tvoří experti, sekundanti a poradci. Václav Klaus, Václav Klaus a Václav Klaus,“ trefoval se Soukup do Klausova ega a dodal: „Jenže Václav Klaus je tentokrát nasranej a jeho protivníkovi žádná amnestie rozhodně nehrozí.“

Prý by chtěl v O2 aréně vidět ještě tři zápasy: Mirda Kalousek a Andy Babiš. Podle Soukupa by to byl zápas století a dotyční by si ho dali „na férovku“ a bez rukavic. Zápas by prý raději viděl v kleci, protože v normálním ringu by „Mirda“ prý mohl zpod provazu utéct. „Když ho dáte do klece, von vám neuteče,“ konstatoval moderátor s tím, že Kalousek utíká ze stran, když tam začne být horko.

Dále by rád viděl duel Topolánek a Paroubek, kde prý nikdo utíkat nebude, ale oba boxeři už jsou dávno poražení. A jako třetí zápas navrhl souboj Lubomír Volný a poslanec Birke, ke kterému už padla i výzva.

Přišel i kopanec na adresu 168 hodin a Nory Fridrichové. „To je moje oblíbenkyně. Ona dělá ten pořad 168 hodin. Často tam jsem, podívejte se, je to dobrý. Ona říká, že já vysílám o ní, poněvadž ona si myslí, že je tak slavná, že kdyby nebyla, tak bych vůbec nevysílal, protože bych neměl vo čem. Já jí podezřívám, že vona to dělá stejně. Poněvadž kdybych tam nebyl já, tak by to bylo tak zoufale nudný, že by ani Moravec na to nekoukal,“ poznamenal Soukup.

Celý pořad ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…