Ve Zlíně Moravcovy diváky okouzlil Čunek, Gazdík naopak zapadl

20.09.2012 16:32

Diváky předvolebního speciálu Otázek Václava Moravce, kteří sledovali debatu hejtmanských kandidátů ve Zlíně, nejvíce zaujal lídr lidovců, bývalý ministr Jiří Čunek. Naopak nejméně sympatií získal Libor Lukáš z ODS.

Ve Zlíně Moravcovy diváky okouzlil Čunek, Gazdík naopak zapadl
Foto: Repro Foto: ČT24
Popisek: Otázky Václava Moravce Speciál z Libereckého kraje

V exkluzivním průzkumu společnost SANEP zjistila, že mezi diváky ze Zlínského kraje slavil největší úspěch vsetínský senátor a bývalý ministr Topolánkovy vlády. Zaujal 19,3 procenta diváků. Na druhém místě se umístil Stanislav Mišák, současný hejtman za ČSSD, kterého podpořilo 16,1 procenta dotázaných. Následoval lídr komunistů Ivan Mařák s 14,6 procenta a lídr kandidátky TOP 09 a Starostové Petr Gazdík. Předsedu sdružení Starostů volilo 14 procent. Po něm následoval Lubomír Nečas ze Strany práv občanů- Zemanovců, který si připsal 9,1 procenta sympatizantů. Libor Lukáš z ODS pole uzavíral s 8,9 procenta.

Diskuse se v Moravcově debatě vedla především o metylalkoholové kauze a následné prohibici, což bylo dáno nejen tím, že aféra právě v té době kulminovala a hýbala celou společností, ale rovněž z toho důvodu, že právě na Zlínsku byli zatčeni první obvinění. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…