Velmi slavný člověk, kterého sluníčkáři nenávidí, se jim dnes celý den smál. Podívejte se

06.02.2016 16:23

K dnešním demonstracím v Praze se vyjádřil prostřednictvím svého facebookového profilu i mluvčí prezidenta republiky Miloše Zemana Jiří Ovčáček.

Velmi slavný člověk, kterého sluníčkáři nenávidí, se jim dnes celý den smál. Podívejte se
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček

„Na pražskou prouprchlickou manifestaci dorazili i zástupci idealistického mládí ČSSD, ti nejvěrnější pana premiéra, jeho pretoriáni,“ podotkl Ovčáček a připojil také fotografii.

Zároveň se také pozastavil nad informacemi médií z patnácté hodiny. „Průvod vyjadřující podporu uprchlíkům se zastavil u Pražského hradu. Policisté zabraňují tomu, aby se střetl s příznivci Bloku proti islámu,“ poznamenala média. A Ovčáček se jízlivě ptá: „Proč chtějí ti tolik solidární, levicoví, liberální, hodnotoví, lidumilní, otevření a prouprchličtí lidé vyvolávat střety na Hradčanském náměstí?“ 

Ovčáček rovněž sdílel článek ze serveru Novinky.cz, ve kterém je uvedeno, že uprchlík z Iráku znásilnil ve vídeňském bazénu desetiletého chlapce. „Tohle ‚antifašisty‘ nezajímá,“ poznamenal k tomu. 

„Kouzelná absurdita, palec nahoru! ‚Antifašisté‘ a vítači migrantů, kteří by se tolik rádi dostali k demonstrujícím občanům na Hradčanském náměstí, aby jim ukázali, co to je ‚ruční demokracie‘, jsou označeni v jednom z médií jako ‚Stop islámu‘,“ popsal ke svému snímku Ovčáček.

A v závěru svých příspěvků si Ovčáček neodpustil další jízlivost. „Výborně, příznivci pana premiéra už jsou kompletní: Na demonstraci na podporu premiéra Bohuslava Sobotky se před úřadem vlády sešlo 60 až 80 lidí. Policie kvůli možnému střetu s extremisty prostor uzavřela,“ napsal.

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…