Vesmír zakřičel na Evu Holubovou: Havel i Pavel, oba jsou ŘÁD. Mají nepřítele

27.01.2023 14:04 | Ze sítí

Možná nejznámější podporovatelka generála Petra Pavla, která ho neváhala následovat ani do televizního studia, se na svém instagramu svěřila se svými pocity ohledně prezidentské volby a neváhala prozradit ani to, co na ní dnes zakřičel vesmír. Propagátorka řádu a empatie ale Romy považuje v naší zemi za cizince. Pavel podle ní nebude nikomu stranit, neboť není členem žádné strany. K volbám půjde vesele a radostně, důstojně a slavnostně.

Vesmír zakřičel na Evu Holubovou: Havel i Pavel, oba jsou ŘÁD. Mají nepřítele
Foto: Facebook
Popisek: Eva Holubová s Petrem Pavlem

„Je to tady. První den voleb, nervozita opadá, včera mne uklidnil můj zpovědník Petr Vacik, hodíme to tam spolu, já v Praze, on ve Vatikánu a pak už bude čas čekání, který můžeme prožít v nervozitě, urputným čekáním na výsledky anebo v klidu meditováním, přemýšlením o naší společnosti, o sobě, co pro ni děláme, jak se podílíme na tom, aby se žilo lépe potřebným a strádajícím mezi námi,“ napsala Eva Holubová na svůj instagram.

Ve svém dalším textu se zamýšlela nad tím, co mají společného Václav Havel a generál Pavel.

„A až dnes to na mne zakřičelo přímo z vesmíru. JE TO ŘÁD. A jejich nepřítelem naopak chaos,“ je si jistá Holubová s tím, že chaos je dobrý pro zloděje a podvodníky.

„Řád není totalita,“ vysvětluje Holubová a naráží tak na časté výtky směrem ke generálovi.

„Řád umožňuje zpřehlednit situaci, pojmenovat problémy a uvést věci na správnou míru. K vytvoření řádu je potřeba klid, pracovní atmosféře svědčí slušnost a hlavně pravdivost a upřímnost. Empatii s potřebnými zajistí soucit a zájem o problémy druhých,“ pustila se dál Eva Holubová do sociální problematiky, a to v ní zřejmě evokovalo vzpomínku na Václava Havla.

„A už se nám tu objevuje NECHŤ PRAVDA A LÁSKA ZVÍTĚZÍ NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ. Češi, Moravané, Slezané, ale i Romové, Slováci a jiní cizinci, kteří mají naše občanství, mají právo si zvolit v těchto dnech svého prezidenta,“ konstatovala herečka a pro někoho překvapivě zařadila Romy mezi cizince s naším občanstvím.

„Můj kandidát není ani stranický, ani vládní. Nominovali jsme si ho jako kandidáta MY, OBČANÉ, díky NÁM se stal i vítězem 1. kola. A jsem přesvědčena, že nebude nikomu stranit, neboť není stranickým prezidentem, neboť není členem žádné strany,“ poukazuje Holubová na časté spojování Petra Pavla s vládními stranami, které ho doporučily a podpořily jako kandidáta na prezidenta, ale rozvíjí i zajímavou teorii o tom, že nečlen strany nemůže nikomu stranit.

„O to více věřím, že bude ctít ústavu, tím i naši republiku a nás občany. Věřím v jeho diplomatické schopnosti, neboť k tomu má předpoklady. Vrozený i vypěstovaný klid, vzdělání i zkušenosti na nejvyšší úrovni,“ zmiňuje Holubová i jeho studium na Vojenské akademii Antonína Zápotockého v Brně.

„Cítím z něho zároveň bezpečí, jako z každého, kdo poznal hrůzy války a má zkušenosti s tím, jak zajišťovat mír, protože to několik let dělal na té nejvyšší světové úrovni,“ je si jistá herečka a pokračuje s tím, že Pavel není populista, nestraší a nevydírá, ani nemluví o svých zásluhách a nezamlčuje svá pochybení.

„SLUŽBA OBČANŮM, ČR, naší vlasti v kontextu se světovým mírem. To je to, co z něho a i z jeho paní cítím,“ vyznává se Holubová ze svých pocitů a v emotivním vyznání ne nepodobným minulým dobám pokračuje:

„Jdu k volbám dnes, vesele a radostně, zároveň důstojně a slavnostně. Věřím ve svého kandidáta. Děkuju generálu Pavlovi a Evě Pavlové,“ končí Eva Holubová svoje vyznání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Hlavně že ta magorka má na Sicílii dům, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseZasypal 1 , 27.01.2023 16:43:48
to je podstatný! Jinak je blbá jak štoudev; před pár lety chtěla u nás muslimy a lidem vytýkala že je k nám nechtějí!

|  11 |  0

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…