Voliči ODS, to jsou ti daňoví podvodníci, rozjel se Andrej Babiš. „Trestně obviněný iluzionista ztrácí nervy,“ komentoval to Fiala

16.04.2018 16:49

Andrej Babiš se nelibě vyjádřil o voličích opoziční strany ODS a se slovy, že její voliči jsou ti, které naštval s EET a kteří podváděli s daněmi, je všechny hodil do jednoho pytle. A aby toho nebylo málo, pustil se i do předsedy ODS Petra Fialy, který jeho výlevy komentoval slovy, že „ztrácí nervy“, a neváhal vytáhnout Čapí hnízdo.

Voliči ODS, to jsou ti daňoví podvodníci, rozjel se Andrej Babiš. „Trestně obviněný iluzionista ztrácí nervy,“ komentoval to Fiala
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Premiér v demisi Andrej Babiš podle informací serveru Echo.cz v rozhovoru pro deník Blesk hovořil o tom, jak ANO tři dny po volbách oslovilo ODS, aby s nimi vstoupila do jednání o vládě. „Pan Fiala tvrdí, že jejich voliči to nechtějí. Já tomu rozumím. Jejich voliči jsou ti, kteří podváděli s daněmi a naštval jsem je s EET,“ nebral si servítky premiér.

A následně se opřel i do předsedy ODS Petra Fialy, který je někdejším rektorem Masarykovy univerzity v Brně a zakladatelem katedry politologie, když jej za jeho výrok, že návrat hnutí ANO k jednání o příští vládě s ČSSD je pouze trik, označil za politologa – teoretika. „To říká politolog – teoretik, který v životě v reálu nebyl, který seděl ve vládě s Nečasem, která padla kvůli korupci. Tak co říct?“ dodal Babiš.

Fialova reakce na sebe po Babišových úderech nenechala dlouho čekat, na oplátku vytáhl Čapí hnízdo. „Pane Andreji Babiši, v době, kdy jste z peněz daňových poplatníků na Čapím hnízdě stavěl svou víkendovou ‚chatu‘, já jsem v Brně úspěšně vedl univerzitu se 40 tisíci studentů a stavěl její kampus, tak prosím brzděte. Vaše osobní útoky svědčí o nedostatku argumentů a ztrátě nervů…,“ napsal Fiala na Facebooku.

Původní zdroj ZDE.

„Andrej Babiš v rozhovoru v Blesku urazil 572 962 voličů ODS a spoustu dalších lidí, když je označil za podvodníky. Drzost tohoto trestně obviněného iluzionisty nezná mezí,“ reagovala na premiérova slova první místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija, která je také názoru, že Andrej Babiš ztrácí nervy a možná nemá na to být premiérem, a to prý ani odborně, ani lidsky, ani eticky.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

životní úroveň

Dobrý den, pane Juchelko. Zajímá mě jedna věc. máte nějaký plán, jak zvýšit životní úroveň občanů ČR?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…