Voliči, bude vám volat Karel Schwarzenberg. To není vtip

11.09.2013 7:50

Schwarzenberg bude lidem telefonovat, lidovci budou na ploty svých členů lepit plakáty, ODS využije mladé dobrovolníky. Chybět nebudou billboardy ani klasické mítinky. Tak nějak má vypadat letošní předvolební kampaň, informoval o tom server Novinky.cz.

Voliči, bude vám volat Karel Schwarzenberg. To není vtip
Foto: Petr Kupka
Popisek: Volební stánek ČSSD

Z vyjádření předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga vyplývá, že telefon s jeho vzkazem bude lidem zvonit v podvečerních hodinách.  Kníže chce také oprášit svá tradiční posezení s lidmi v hospodách.

ODS se chystá oživit tzv. Modrý tým, který využívala už před volbami v roce 2010. Jde o skupiny mladých dobrovolníků, kteří pomáhají straně s kampaní, rozdávají letáky a hledají nové podporovatele.

Kampaň komunistů podle  vyjádření místopředsedy KSČM Jiřího Dolejše bude hlavně kontaktní, probíhat bude ale i na Facebooku.

Lidovci chtějí v kampani využít svou třicetitisícovou členskou základnu. Mimo jiné  zopakují „akci ploty“ z minulých voleb, kdy svým příznivcům rozdávali předvolební plachty, které si mohli pověsit na dům či plot.

Strana zelených chce pro kampaň využít dobrovolníků, doufá, že jich budou tisíce.

Hnutí ANO Andreje Babiše sází na mítinky s volebními lídry v krajských městech. Česká pirátská strana se chce prosadit s odkazem na bývalé prezidenty Tomáše Garrigua Masaryka nebo Václava Havla.

„Podle předsedy Ivana Bartoše jsou piráti osobnosti, které přinášejí zásadní změnu. ČPS chce voliče oslovit zejména happeningy, s jejichž organizací mají vypomoci i spřátelené organizace z Německa či Rakouska,“ dodal server Novinky.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…