Vrcholný bankéř: Lůza, ti voliči ANO, KSČM, SPD. Nediskutovat s nimi. Žiju na vsi, šílené. Vystrčil na Hrad

07.09.2020 8:51

Na twitterovém účtu člena správní rady České leasingové a finanční asociace a jednatele leasingové části Raiffeisenbanky Josefa Langmayera se objevila slova, která nepříliš pěkně zhodnotila přes polovinu českého politického spektra. „Teď nás nejvíce ohrožuje ta lůza, říkající si spoluobčané (definice lůzy: neodpovědní, frustrovaní voliči ANO, KSČ, SPD, atd.),“ sneslo se od vysoce postaveného manažera. V diskuzi nebyla nouze o silné výrazy. Zaznělo též, kdo by měl být ideálně prezidentem.

Vrcholný bankéř: Lůza, ti voliči ANO, KSČM, SPD. Nediskutovat s nimi. Žiju na vsi, šílené. Vystrčil na Hrad
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Raiffeisen Bank, údajně inspirována klienty

Anketa

Je dobře, že Zeman nebude zvát Vystrčila na setkání ústavních činitelů?

86%
14%
hlasovalo: 20479 lidí
„Děkuji Bohu za NATO a EU – pilíře naší bezpečnosti. Teď nás nejvíce ohrožuje ta lůza, říkající si spoluobčané (definice lůzy: neodpovědní, frustrovaní voliči ANO, KSČ, SPD atd.),“ odstartoval Langmayer na twitteru.

Příspěvek okamžitě vzbudil velkou pozornost a během chvíle se diskuze pod ním značně rozrostla. „Noblesa není na dně drahé láhve vína, neroste dehumanizací a dehonestací skupin obyvatel dle využití ústavního práva volit. Lůza krmí vaší peněženku svou prací a umožňuje vám žít tak, jak žijete. Jsem zklamán. Myslel jsem si, že máte na víc. Hezký večer,“ vzkázal Langmayerovi uživatel Robert Masarovič.

„Pane Masaroviči, prosím, já se uživím i jako soustružník, k čemuž mám mimo několik Mgr. titulů i SŠ vzdělání. Faktem je, že jen nesoudný občan může ANO2011, to je ten paradox: 2011, podporovat. Opakuji: nesoudný občan,“ přitopil manažer v diskuzi.


Někteří i přes souhlas se sdělením nebyli úplně nadšeni nad samotnou formou podání vzkazu. „Souhlas. Na druhou stranu to nazvání těch voličů lůzou jim procenta nesníží. Já se snažím o diskuzi. Nejde to dobře, ale aspoň budou znát jiný názor a můžou přemýšlet o tom svém. Tady je potřebná slušná konstruktivní argumentace,“ napsal jiní komentující.

Langmayer si byl ale zcela jist. „To je rozšířený omyl, nemá to žádný smysl. Lůza,“ obořil se.



Došlo i na otázku, proč zaznívá takový komentář: „Vy jste dost přitvrdil. Ta frustrace už se nedá vydržet, co?“

Odpověď voliče nejsilnější české strany opět nepotěší. „Jen reakce na ty akce vládních (j)elit z ANO a jejich voličů, žiji trvale na vesnici, šílený obrázek devastovaných lidi...“ osvětlil své vyjádření Langmayer.

„Fascinuje mě to přesvědčení, s jakým označíte velkou část národa za lůzu. Napadlo Vás někdy, co si ta lúza říká o Vás a proč volí tak, jak volí?“ sneslo se na to. A další z přítomných se Langmayerovi vysmál: „On netuší, že aby opozice vyhrála volby, musí jim ta ‚lůza‘ dát hlas. Takto je těžko přesvědčí, aby odešli od Babiše. Jiné hlasy nejsou, je jenom 100 % hlasů k dispozici.“

„... a díky téhle jejich zmrdovské nafoukanosti a pohrdání lidmi ti idioti prohrají další volby, jediné co jim pak zbývá, vzájemně se v diskuzích ujišťovat o své nadřazenosti a machrovat před ostatními ... a to je vlastně dobře,“ zaznělo na to od uživatele Josefa Brodského.
 


Mnoho lidí začalo pod příspěvkem označovat zaměstnavatele Langmayera s tím, aby se vyjádřil, zdali souhlasí s názorem svého vysoce postaveného manažera. „Očekávám, že Raiffeisenbanka s vámi souhlasí i co se týká vztahu ke svým zákazníkům jako k lůze,“ padlo.

Raiffeisenbanka ale zřejmě úplně nadšena nebyla, Langmayerův profil se totiž během pondělního rána stal soukromým a lze si tak domyslet, že jedním z důvodů, mimo nadávky, mohla být i možná nepříliš radostná slova banky k Langmayerým vyjádřením.

Nebylo totiž zdaleka poslední, které v minulých dnech zaznělo.

„Jsem rád, že ODS a pan Miloš Vystrčil jasně ukazují, kde nechutné režimy CLR a i RF mají svoje místo v geopolitice...“ objevilo se na jeho twitterovém účtu před týdnem k tehdy počínající cestě předsedy senátu na Tchaj-wan.
 


Na to mu v diskuzi přistál názor, že by bylo lepší, kdyby byl Vystrčil v TOP  09. To však zřejmě opět také nebude oblíbená Langmayerova politické strana.

„Jj, Vy volici TOP 0,009 jste kouzelní...“ pustil se do další parlamentní strany.



Langmayer ovšem nezůstal jen u Parlamentu. A kdo že by byl tedy podle manažera ideálním prezidentem? „Místo snění o nějakém ideálním kandidátu na příštího prezidenta ČR nám tu před očima roste jasný, zkušený, čitelný Miloš Vystrčil z ODS. Mluví se zde stále o praktickém spojování demokratických stran, tož jsem zvědav,“ dává jasně najevo.



Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…