Vy jste tak tupá... Langšádlová vstoupila do boje za vedení ČT, přišla nepěkná odpověď

09.04.2021 7:47

Neúspěšná kandidátka do Rady ČT a publicistka Lucie Groene Odkolek se ostře obula do poslankyně TOP 09 Heleny Langšádlové. Tato dáma je podle Groene Odkolek důkazem, že hloupost nenadnáší, protože kdyby to byla pravda, Langšádlová by podle publicistky už dávno odlétla Bůh ví kam. Kvůli slovům Langšádlové o České televizi.

Vy jste tak tupá... Langšádlová vstoupila do boje za vedení ČT, přišla nepěkná odpověď
Foto: archiv L. Groene
Popisek: Lucie Groene

Lucie Groene Odkolek kroutila hlavou nad poslankyní TOP 09 Helenou Langšádlovou. Ta má za to, že situace v Radě ČT už začíná být opravdu na pováženou.

„Situace na Radě ČT už začíná být opravdu nebezpečná. Přítomností policie, která údajně vůbec nesouvisí s činností České televize, je vytvářen na její vedení nátlak a vytváří se mediální obraz o domnělých nekalostech ze strany vedení České televize. Situaci nepomohlo ani to, že se část radních odporoučela jednat do místnosti bez mikrofonů. Veřejnost jednání Rady získává v nynějším složení očividně jiný význam,“ rozčílila se Langšádlová.

A Lucie Groene Odkolek už se neudržela.

„Už jsem to s ní dnes opravdu nevydržela ... absolutně vyvrací teorii, že hloupost nadnáší, protože to už bysme ji u nás nikdy neviděli,“ napsala publicistka na úvod k mnohem ostřejší reakci, kterou odeslala Langšádlové do diskuse.

„Vy jste tak tupá, že pokaždé promeškáte možnost mlčet," vypálila Groene Odkolek na Langšádlovou. Poté se důrazně zastala členky Rady ČT Hany Lipovské. Ta jediná je podle jejího názoru v nebezpečí.  

Navrch přidala pár vulgárních výrazů.

„Nebezpečná je situace tak akorát pro mladou ženu, která klade nahlas nepříjemné otázky. Dostane přidělenou policejní ochranku a Vy tady jen rozesíráte a doufáte, že Vám to přinese bodíky? Jaký nátlak? Někdy je mi líto, že nedokážu být vulgární jako pánové a dámy kolem ČT. Bylo by to mnohem jednodušší a výstižnější. Napsala bych něco jako: Drž hubu, ty tupá krávo, a bylo by. Takhle se to musím snažit nějak slušně napsat, což je vlastně ztráta času,“ konstatovala.

slovní úder na Facebooku

slovní úder na Facebooku

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…