Výhra ODS v krajích? Nedopusťme další tupé škrty, vyzýval Hašek

16.06.2012 13:47

Předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek vyzval své kolegy na programové konferenci, aby byli na svou stranu hrdí i přesto, že se jí v poslední době dotkly nepříjemné kauzy. Je přesvědčen, že ČSSD vede kraje dobře.

Výhra ODS v krajích? Nedopusťme další tupé škrty, vyzýval Hašek
Foto: Repro TV Prima
Popisek: Michal Hašek v Partii na Primě

„Vláda proti nám tyto kauzy využívá,“ prohlásil Hašek. Uznal sice, že kauzy posledních týdnů byly spojeny i se sociální demokracií, přesto to podle něj nic nemění na faktu, že ČSSD spravuje kraje dobře. „Mějme hlavu vztyčenou a bušme hrdými sociálními demokraty,“ vyzýval Hašek.

Nečas je nezodpovědný

Hejtman Jihomoravského kraje se pustil také do premiéra Petra Nečase, který dnes projevem zahájil ideovou konferenci ODS. Označil její název Kraje bez dluhů za nesmyslný, protože je přesvědčen, že oranžoví šéfové krajů své regiony nezadlužili.

„Vyzývám Petra Nečase z tohoto místa, aby místo nehorázného osočování opozice svolal krizový kulatý stůl kvůli evropským fondům,“ hřímal Hašek. Toto by podle něj byl zodpovědný přístup.

Hašek přečetl programové desatero, mezi které patří rozvoj a podpora veřejných služeb, pracovní místa, rozumné hospodaření a další věci. Pokud vyhraje ODS, budou se podle Haška projevovat tupé škrty i v krajích, čehož se bojí.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…