Za 10 hodin s Janou Nagyovou-Nečasovou zaplatíte 18 tisíc korun. Podívejte se, jaké služby vám poskytne

13.04.2015 10:12

Bývalá vrchní ředitelka kabinetu premiéra Petra Nečase a jeho současná manželka Jana Nečasová, dříve Nagyová, se v době, kdy je stíhána v několika kauzách, věnuje osobnostnímu kaučinku. Přestože si za své služby účtuje vyšší částky, než konkurence, není vůbec snadné se s ní zkontaktovat. Upozornilo na to dnešní vydání časopisu Týden, kterému se s Janou Nečasovou vůbec nepodařilo navázat kontakt.

Za 10 hodin s Janou Nagyovou-Nečasovou zaplatíte 18 tisíc korun. Podívejte se, jaké služby vám poskytne
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová

„V každém z nás je obrovský potenciál. Je i ve Vás. Jde o to ho nalézt a uvolnit. A potom využít,“ píše Nečasová na webových stránkách K2 Koučink Jany Nečasové. Expremiérova manželka osobnostní koučink vystudovala ve svých padesáti letech.

Časopis poukazuje na to, že Nečasová byla jednou z příčin pádu vlády svého manžela Petra Nečase a že je obviněna z údajného zneužití Vojenského zpravodajství a z nezaplacení daně z milionových darů.

Sama konflikty řešila z pozice síly. Nyní klientům nabízí, že je naučí konflikty vyřešit

To ale Nečasové nezabránilo v tom, začít se živit jako osobnostní koučka. „Při pohledu na seznam problémů, které svým klientům pomáhá vyřešit, se občas nelze ubránit úsměvu,“ podotýká časopis. Poukazuje na to, jak expremiérova manželka ještě pod příjmením Nagyová fungovala na Úřadu vlády.

„Řeším konflikt na pracovišti. Hledám životního partnera,“ píše se hned na druhém místě v soupisu problémů, které Nečasová nabízí klientům vyřešit. „O konfliktech autoritativní šéfky kabinetu na Úřadu vlády se od jejího zatčení popsaly stohy papíru. Pravda je, že je tehdy díky vlivu na Petra Nečase zpravidla vyřešila z pozice síly v neprospěch těch, kteří se ocitli v její nemilosti. Mimochodem, spolu s bývalým premiérem by mohli přednášet na zmíněné téma: hledám životního partnera,“ podotýká ironicky časopis.

Dražší než konkurence

Ten poukazuje i na to, že služby Nečasové nejsou příliš levné. Například první sezení v její kanceláři na pražském Smíchově stojí 2100 Kč za hodinu, tři šedesátiminutová sezení stojí 5900 Kč a deset hodin přijde dle informací časopisu Týden na osmnáct tisíc.

O něco levněji vyjdou konzultace přes skype. V takovém případě stojí hodina 1450 Kč, tři hodiny 4200 Kč a deset hodin 12600 Kč.

Časopis poukazuje na to, že Nečasové konkurence je výrazně levnější. „Například Daniela Hufová, která spolu s Nečasovou koučink několik měsíců studovala, nabízí pro jednotlivce prvních třicet minut zdarma a následně si za 90 minutové sezení účtuje 800 korun,“ píše periodikum.

Je vůbec možné si služby Nečasové objednat?

Navíc zřejmě není snadné si Nečasovou najmout. „Mobilní telefon uváděný na stránkách K2 Koučink byl po dva dny nedostupný. Na email odeslaný ve čtvrtek ráno nejenže nepřišla žádná odpověď, ale v pátek večer navíc dorazilo upozornění, že jej adresátka ani nečetla,“ upozornil časopis. Poukázal také na to, že na adrese smíchovské kanceláře Jany Nečasové, kde mimochodem také úřaduje její manžel Petr Nečas, není na dveřích ani zvonek s jejich jmény. „Samotné mentální koučce Nečasové se Týdnu dovolat nepodařilo, na volání a zprávu nereagoval ani její manžel,“ dodal časopis.

Repro: Z prezentačního webu Jany Nečasové


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…