Žádné nošení šátků v Česku, do Afriky poslat armádu a zakázat obcím přijímat migranty. Petr Hannig si vyšlápl do dalších voleb

31.08.2018 21:11

Neúspěšný prezidentský kandidát Petr Hannig se pokoušel už osmkrát vstoupit do Senátu a osmkrát pohořel. Zkouší to i podeváté. V Rozstřelu na serveru iDnes.cz popsal, co ho pudí k tomu, aby to zkoušel znovu a znovu. Hannig zmínil amerického miliardáře George Sorose i české miliardáře, kteří údajně vědí, že by jim nedal „desátek", tak ho nepodporují. Tvrdě se vymezil proti migrantům. Chtěl by prý prosadit zákon proti přijímání migrantů v českých a moravských městech.

Žádné nošení šátků v Česku, do Afriky poslat armádu a zakázat obcím přijímat migranty. Petr Hannig si vyšlápl do dalších voleb
Foto: Vít Hassan
Popisek: Petr Hannig

„Ta myšlenka, že kandiduju tolikrát, ta zazněla poprvé v té Sorosovo-Bakalově DVTV. Od té doby se to pořád opakuje a nezajímají se o můj program," posteskl si v rozhovoru. Sám sebe vidí jako muže volajícího na poušti. Vypůjčil si podobenství z Bible. Doufá, že jednou jeho hlas bude vyslyšen.  

Je bytostně přesvědčen, že kdyby kandidoval za nějakou velkou stranu, jako je např. ODS, tak by podle svého vlastního přesvědčení devětkrát uspěl, protože by na něj bylo víc vidět. Kus práce odvedl i mimo politiku, to je také důležité. A kdyby to náhodou nevyšlo do Senátu, kandiduje za Rozumné na primátora hlavního města. Neprospívá mu prý ani to, že odmítá jít na ruku českým miliardářům. „Bohužel, ti velcí hráči, tím myslím ti miliardáři, ti do mě neinvestují, protože vědí, že ode mě by nedostali ten svůj desátek zpátky," pravil Hannig.  

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Pokud uspěje v senátním klání, chce opravovat zákony ze Sněmovny. Vedle toho hodlá bojovat proti tomu, aby se v Praze objevily tzv. no-go zóny plné migrantů.

„To, co je nejdůležitější a co by mohlo přinášet problém, je to, že okraje Prahy by se mohly stát no-go zónami, pokud my budeme přijímat migranty. Jižní Město je velmi nebezpečné v tomhletom, protože tam jsou prostory na to už vyčleněné. Proto navrhnu zákon, aby města, obce a kraje nesměly přijímat migranty v rozporu s celostátní imigrační politikou," zdůraznil host. V tomto zákoně by mělo být řečeno, že kterékoli město smí přijmout migranta jen tehdy, když to schválí stát. „Protože fracouzský prezident Emmanuel Macron vymyslel ďábelský plán korumpovat města a platit jim za každého přijatého migranta," rozohňoval se Hannig před kamerou.

Hrozí, že v Praze vyhrají Piráti. A ti by ty migranty přijímali," vyjádřil svůj názor Hannig.

„Na druhé straně, Česko přijímá migranty z Ukrajiny či z Mongolska, protože ti lidé chtějí v naší zemi pracovat a zapadnout. Proti přijímání migrantů z Afriky se ale staví velmi důrazně. Tam je potřeba poslat armádu," vykreslil svou představu.

Stejně tak by zakazoval nošení muslimských šátků v Česku, aby migranty odradil od případné cesty do Česka.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…