Zastavme diktát neomarxistických globalistů. Okamura nastínil, čeho bude chtít dosáhnout po eurovolbách

25.05.2019 14:34

Hnutí SPD v eurovolbách kandiduje, aby zastavili diktát neomarxistických globalistů. Tomio Okamura to uvedl ve svém komentáři k povolebnímu vyjednávání v Evropském parlamentu.

Zastavme diktát neomarxistických globalistů. Okamura nastínil, čeho bude chtít dosáhnout po eurovolbách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Právě mi přišla skvělá zpráva! Polská vládní strana Právo a spravedlnost (PiS) ústy premiéra Mateusze Morawieckého dnes oznámila, že je po volbách do Evropského parlamentu připravena jednat o spolupráci s naší vlasteneckou frakcí ENF, kde je členem SPD, v čele s mým kolegou Matteem Salvinim! To samé již před dvěma týdny oznámil maďarský premiér Viktor Orbán! Zajímavé je, že nikdo nechce spolupracovat s Andrejem Babišem (ANO), protože moc dobře ví, že je probruselský a protinárodní...“ poznamenal Okamura a vyzval voliče k podpoře úsilí vlasteneckých stran v boji za svobodu a spolupráci národních států Evropy bez diktátu Bruselu.

„Evropský parlament je totiž jediné místo, kde můžeme prosadit změnu v Evropě a bojovat za suverenitu České republiky – a proto je zcela nutné v těchto volbách uspět. Nejsme v SPD sami – spolu s našimi kolegy z naší evropské vlastenecké frakce Evropa národů a svobody (ENF) italským ministrem vnitra Matteem Salvinim (Lega), francouzskou Marine Le Pen (Národní sdružení), holandským Geertem Wildersem (Strana pro svobodu), rakouskými Svobodnými a s dalšími vlasteneckými parlamentními stranami máme obrovskou šanci udělat změnu. Podle průzkumů se pravděpodobně staneme druhou nejsilnější frakcí v Evropském parlamentu a zastavíme tak škodlivé nařízení Evropské komise a diktát z Bruselu!“ dodal Okamura.

Původní text ZDE.

Podle jeho slov nekandidují proto, aby jejich poslanci v Evropském parlamentu kolaborovali s elitami Evropské unie. „Kandidujeme v těchto volbách, abychom zastavili diktát neomarxistických globalistů ovládajících současnou Evropskou unii. Ve spolupráci s vlasteneckými politickými stranami naší frakce jsme připraveni budovat novou formu spolupráce národních států Evropy. Spolupráci, která bude respektovat a chránit naši suverenitu, svobodu, kulturu a tradiční společenské hodnoty,“ sdělil Okamura a vymezil se proti dvojí kvalitě potravin, likvidaci národních států, novým regulacím, podpoře imigrace. 

„Řekneme ne toleranci k islamizaci Evropy, pozitivní diskriminaci menšin a podpoře politických neziskových organizací, přijetí eura Českou republikou či evropské armádě vedené bruselskou elitou,“ dodal a zároveň slíbil podporu zrušení Lisabonské smlouvy či postupnému rušení zbytečných byrokratických orgánů EU. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…