Zdegenerovaný Vrabel patří na Mírov. Člen ODS vybouchl

28.11.2022 10:25 | Ze sítí

Organizátor demonstrací konaných pod hlavičkou Česká republika na 1. místě Ladislav Vrabel v listopadu oznámil, že v lednu 2023 hodlá rozpoutat masakr. Jenže to v listopadu nebylo z jeho stany všechno. Na jednom ze svých vystoupení na sociálních sítích upozornil, že česká letadla odpálí jaderné hlavice na Moskvu a celé Česko bude mít opravdu velký problém. Právník, publicista a člen ODS Ondřej Šimíček se za tato slova Vrabelovi vysmál. Upozornil však také, že řada lidí Vrabelovým nesmyslům uvěří.

Zdegenerovaný Vrabel patří na Mírov. Člen ODS vybouchl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ladislav Vrabel

Ladislav Vrabel, který peníze určené na demonstrace skrývá před insolvenčním správcem, s nímž se potýká již delší čas, v jednom ze svých videí tvrdí, že česká vláda plánuje provést jaderný útok na Rusko.

„Prase Vrabel říká ve svém posledním videu, že česká vláda chce stíhačkami posílat na Rusko jaderné hlavice. Parta retardů, která tohoto zločince poslouchá, tomu samozřejmě věří....Jejich poslední edukace v oboru letectví byla patrně knížka ‚O letadélku káněti‘.“ poznamenal Šimíček

V příspěvku na Facebooku připomínal, že Česko nemá žádné jaderné zbraně. Upozornil, že NATO od svého počátku funguje jako obranná aliance.

„Jediný, kdo útočí na své sousedy, je země nelidských barbarů z asijských stepí, kdysi se tomu říkalo Velká Rus, pak Sovětský svaz, teď je to Ruská teroristická federace,“ připomněl současnou realitu politik ODS. „Jaderné hlavice nosí bombardéry, ne stíhačky... ten pablb ani neví, jak takové letadlo vypadá,“ pokračoval Šimíček v palbě do Vrabela.

Vrabel podle Šimíčka lže kudy chodí a jediné, co umí, je rozsévat nenávist.

„Ten člověk umí jediné, prodávat nenávist jako Horst Fuchs hrnce. Já nerozumím tomu, proč tuhle zdegenerovanou existenci, která patří dávno za většinu toho, co dělá, na Mírov, akceptují a poslouchají lidé, kteří mají alespoň stopové množství molekul v hlavě...,“ nešetřil politik ODS ostrými slovy.

Ondřej Šimíček promlouvá

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…