Zdroj Týdne: Vyhodili ředitele TV Nova

14.10.2013 12:13

Generální ředitel televize Nova Jan Andruško byl prý odvolán. Informuje o tom server Týden.cz a uvádí, že to potvrdily dva nezávislé zdroje z televize. Nova však prý zprávu zatím nechce komentovat.

Zdroj Týdne: Vyhodili ředitele TV Nova
Foto: nova.cz
Popisek: Logo televize Nova

Odvolání manažera vedení CME oficiálně oznámí pravděpodobně odpoledne. Týden.cz píše, že odvolání Jana Andruška je další změnou ve vedení televize poté, co v srpnu skončil generální ředitel CME Adrian Sarbu.

Společnost nově vedou dva výkonní ředitelé Christoph Mainusch a Michael Del Nin. Server poukazuje na to, že ti již v září odvolali generální ředitelku slovenské televize Markíza Zuzanu Ťapákovou. Andruško je tedy druhým vrcholným manažerem ze skupiny CME, který musí svou funkci nedobrovolně opustit.

Andruško pro Novu pracoval od roku 2005, kdy se stal hlavním externím právním poradcem CET 21. Generálním ředitelem televize byl od ledna 2011. Server Týden.cz také napsal, že jeho odvolání přichází v čase, kdy Nova opět získává diváky i inzerenty.



 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…