Zelenskyj: Že naše ofenziva ztrácí na síle? Je to jinak

19.09.2022 7:34 | Ze sítí

Pokud se někomu zdá, že ukrajinská ofenziva ztrácí na síle, měl by podle ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského vědět, že jde jen o přípravu na další úder proti ruským okupantům. Vysvětlil, kde se bere ukrajinská chuť vítězit nad okupanty.

Zelenskyj: Že naše ofenziva ztrácí na síle? Je to jinak
Foto: Volodymyr Zelenskyj FB
Popisek: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ve svém projevu z neděle na pondělí Ukrajincům a světu sdělil, že běhen neděle jednal s těmi, kdo mají na starosti organizaci obrany země. Slyšel od nich, že město Kupjansk a spolu s ním i celá Charkovská oblast jsou osvobozeny a všem svým spoluobčanům přislíbil, že jednoho dne bude moct předat stejnou zprávu i o Luhansku či Mariupolu.

„Nemluvíme přitom o tom, co není naše. Zní jen nám známá jména ukrajinských měst. Našich měst. Každé ráno, každé odpoledne, každý večer, každou noc - už 207 dní,“ zdůraznil prezident Ukrajiny.

On i jeho podřízení prý na těchto poradách děkují nejen příslušníkům ozbrojených sil a tajným službám, ale také všem těm, kteří drží Ukrajinu v chodu, jako jsou zdravotníci, učitelé, dopravci, energetici a mnoho dalších lidí, kteří prý vojákům znovu a znovu vlévají do žil chuť vítězit.

„Možná se teď někomu zdá, že po řadě vítězství máme určitý útlum. Ale toto není usnutí na vavřínech. Je to příprava na další pokračování. Na další sekvenci jmen měst, která jsou pro nás všechny velmi důležitá a která rozhodně musí zaznít. Protože Ukrajina musí být svobodná - celá,“ zdůraznil ukrajinský prezident.

Nakonec přislíbil, že stejně jako zazní jména ukrajinských měst, on sám nikdy nepřestane používat sousloví, které také považuje za zásadní. Slova, která prý budou slýchat i vnuci dnešních vojáků. Svobodní vnuci.

„Věčná sláva všem našim hrdinům! Sláva Ukrajině!“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…