Zeman má jasno: Budu volit Babiše! Generál Pavel rozumí jen armádě

18.12.2022 11:14 | Aktualizováno

Prezident republiky Miloš Zeman před televizními kamerami CNN Prima News prozradil, že hodlá za pár dní na Hrad volit Andreje Babiše. A naznačil, co rozhodne druhé kolo.

Zeman má jasno: Budu volit Babiše! Generál Pavel rozumí jen armádě
Foto: Screen: CNN Prima News
Popisek: Prezident Miloš Zeman exkluzivním hostem pořadu Partie.

Exkluzivním hostem Partie Terezie Tománkové na CNN Prima News byl prezident Miloš Zeman. Tománková za prezidentem dorazila do Lán. Zeman jí hned na úvod prozradil, že sám bude v prezidentské volbě volit Andreje Babiše.

„Ano, budu. Já už jsem to zdůvodňoval. Z těch tří, kteří mají největší šanci na vítězství, má Andrej Babiš jako jediný politickou zkušenost. A politika, to je řemeslo. Ne vždy s Andrejem Babišem souhlasím, ale on má jako jediný tu zkušenost. A stejně jako nechcete, aby vás operoval chirurg, který lékařství nevystudoval, tak nechcete, aby prezidenta dělal někdo, kdo je v politice poprvé,“ vysvětloval Zeman.

U rovněž favorizovaného generála Petra Pavla ocenil jeho vynikající znalost armády, zde ale jeho zkušenosti podle prezidenta končí. A to na funkci nejvyšší podle něho nestačí.

Moderátorka představila předvolební průzkum, který ukázal, že z trojice uchazečů – Andrej Babiš, Petr Pavel a Danuše Nerudová – si nejlépe stál Andrej Babiš. Tentýž průzkum ale ukázal, že 34 procent voličů je nerozhodnutých.

Zeman upozornil, že těchto 34 procent nerozhodnutých bude ovlivněno televizními debatami.


(Zdroj: CNN Prima News)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…