Zemana volí spíše ti neúspěšní lidé, kteří se tím chtějí pomstít úspěšným, tvrdí reklamní expert Horák

27.01.2018 14:39

Reklamní expert Jakub Horák, který pomohl k volebnímu sněmovnímu úspěchu Pirátům a pomáhal prezidentskému kandidátovi Mirku Topolánkovi na Hrad, v internetové televizi DVTV podal svůj pohled na prezidentskou volbu.

Zemana volí spíše ti neúspěšní lidé, kteří se tím chtějí pomstít úspěšným, tvrdí reklamní expert Horák
Foto: Česká televize
Popisek: Debata kandidátů na prezidenta Miloše Zemana a Jiřího Drahoše v Rudolfinu v režii České televize

Jakub Horák má za to, že prezident Miloš Zeman oslovuje především lidi, kteří jsou zklamaní z vývoje po listopadu 1989. Oslovuje lidi, kteří mají pocit, že jim demokratický režim nepřál. Voliči Miloše Zemana tak teď prý berou prezidentskou volbu jako možnost pomstít se těm úspěšnějším lidem. Voliči Miloše Zemana mají za to, že ti úspěšní tlačí na Hrad Drahoše a Zeman jim to má překazit.  

Zemanovi pomáhá i to, že se lidé tolik nezajímají o fakta. „Fakta o Čapím hnízdu neodrazují voliče od Andreje Babiše. Oni ta fakta nezpochybňují, ale oni to berou tak, že kradli všichni, ale teď se to na Babiše snaží hodit," podotkl Horák. S Milošem Zemanem je to podle jeho názoru podobné. Jeho voliči se prý často obracejí na servery jako ParlamentníListy.cz, protože mají pocit, že se z tradičních médiích nedozvědí to, co chtějí.

Z marketingového hlediska ocenil Horák rozhodnutí Miloše Zemana nechodit do debat před prvním kolem prezidentských voleb. Před druhým kolem prý předvedl další marketingově dobrý krok, totiž inzerát, že jen Zeman zastaví Jiřího Drahoše a migranty. „Miloš Zeman pro své voliče představuje toho garanta, že sem ti migranti nevtrhnou," podotkl Horák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…