Zkrachovalec ze Slovenska tu radí Černochové... Zaorálkova slova se u sousedů šíří jako lavina

03.03.2024 6:41 | Monitoring

Na Slovensku rezonují slova exministra zahraničí a lídra kandidátky SOCDEM a Budoucnosti do europarlamentu Lubomíra Zaorálka směrem k někdejšímu slovenskému ministru obrany Jaroslavu Naďovi, který je od loňského listopadu odborným poradcem ministryně obrany Jany Černochové (ODS). „Děsí mě, že nás pan Naď vede stejným směrem, jak dopadlo Slovensko,“ řekl Zaorálek. Černochovou vyzval k jeho urychlenému vyhazovu.

Zkrachovalec ze Slovenska tu radí Černochové... Zaorálkova slova se u sousedů šíří jako lavina
Foto: Repro Ministerstvo obrany
Popisek: Ministryně obrany Jana Černochová a její nový poradce, bývalý slvenský ministr obrany Jaroslav Naď

Zaorálek se proti bývalému slovenskému ministru obrany Jaroslavu Naďovi vyjadřoval s obavami o ohrožení obranyschopnosti České republiky.  

„Jsem znepokojený, že si paní Černochová vzala jako svého poradce pana Jaroslava Nadě ze Slovenska, který, jak víme, nese odpovědnost za to, že se obranyschopnost Slovenska téměř rozpadla – oni dneska nemají ani letadla, tak tam létáme my. Nechápu, jak někdo, kdo takto doslova zkrachoval jako ministr obrany, jak někdo takový jako ministr… Děsí mě, že nás pan Naď vede stejným směrem, jako dopadlo Slovensko,“ zkritizoval Zaorálek bývalého slovenského ministra obrany.

Naď, jenž se stal od 1. listopadu loňského roku odborným poradcem ministryně obrany Černochové pro zahraniční vztahy a oblast česko-slovenské obranné a průmyslové spolupráce, by dle Zaorálka měl okamžitě skončit. Černochovou požádal, aby Naďe „urychleně propustila, než se zrealizuje jeho koncepce rozpadu obrany státu, kterou předvedl na Slovensku“.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Kotas

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

A proč ne, , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusekes , 03.03.2024 12:04:54
Diverzant nebo lempl, hlavně je - li ve správné mafii. Pak může rozvracet cokoliv pro lepší zisky hyen.

|  16 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…