Znechucený Jan Kraus si přisolil v této věci související se Zemanem

04.02.2016 7:45

K těm, které pohoršila takzvaná valtická kauza, se nově připojil i moderátor Jan Kraus. „Je to škola do pekel,“ říká o střední vinařské škole ve Valticích, jejíž žáci četli na besedě s prezidentem Zemanem předem připravené a učitelkou rozdané otázky. Ze samotného hradního osazenstva – prezidenta Miloše Zemana a jeho tiskového mluvčího Jiřího Ovčáčka – má Kraus legraci.

Znechucený Jan Kraus si přisolil v této věci související se Zemanem
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Na účet prezidenta Zemana se moderátor pobavil hned zkraje rubriky „Stalo se“, v níž v rámci jím uváděného pořadu Show Jana Krause prezentuje žertovné momentky i kuriózní skutečnosti z různých médií a sociálních sítí.

Divákům ukázal fotomontáž, na které je podobizna prezidenta Miloše Zemana natištěná na krabičku cigaret místo obrázku varujícího kupující před negativy kouření. Prezident, sám vášnivý kuřák, má cigarety zastrkány nejenom do úst, ale i do uší a nosu. „Pokud bude tohle na obalu cigaret, přestanu kouřit,“ vyznal se Kraus.

Moderátor ukázal také fotografii z nedávné prezidentské návštěvy Jihomoravského kraje. Snímek zachycuje prezidenta Zemana, který zrovna dává rozhovor. Přihlížející hradní mluvčí Jiří Ovčáček, který je už dnes dle Krause slavná figura, je vyfocen s parohy, které visí na zdi za ním. „Je němý! Vychovaly ho srny…“ vložil kdosi do úst prezidentu Zemanovi. „To mě baví,“ rozesmál se Kraus, aby následně ukázal, co patří mezi základní potřeby našeho prezidenta. Miloš Zeman „starter pack“ obsahuje hůl, kalašnikov, láhev vodky, skleničku vína, krabičku cigaret, popelník, červené trenýrky, gumový nafukovací člun, časopis Přítomnost či mobilní telefon pro důchodce s velkými tlačítky. „Nepřehlédněte tady toho Peroutku, jo?“ upozornil moderátor diváky.

„A teď si dáme něco, co vlastně žádná sranda není. To je katastrofa. A považuji za krajně důležité se na to podívat, jak paní učitelka cvičí děti, jak se budou ptát pana prezidenta. S panem prezidentem to vůbec nesouvisí. Ta paní učitelka a žáci, to je ukázka něčeho, co jsem snad nikdy neměl vidět,“ prohlásil následně Kraus a pustil úryvek z reportáže, kterou odvysílala Česká televize, o besedě prezidenta Zemana s žáky střední vinařské školy ve Valticích. Žáci na ní četli předem připravené a učitelkou rozdané otázky. „Jestli je tohle skutečně škola, jako že je, tak je to škola do pekel,“ je znechucen Kraus.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…