Zničíme se sami, uprchlíky ani nepotřebujeme, hřímá Veleba

16.08.2015 9:58

Senátor Jan Veleba již odpověděl na obsáhlý dotaz čtenáře serveru ParlamentníListy.cz. Vyjádřil se k tradičnímu průvodu na podporu sexuálních menšin Prague Pride. Velmi se mu nelíbí, že se pochodu zúčastnili i politici, např. americký velvyslanec Andrew Schapiro nebo pražská primátorka Adriana Krnáčová (ANO). Ta toho podle Veleby v hlavě mnoho nemá.

Zničíme se sami, uprchlíky ani nepotřebujeme, hřímá Veleba
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jan Veleba

„Mám názor, že stavět teatrálně na odiv svoji sexuální orientaci je ukázka rozvratu morálních hodnot. Pokud se týká Krnáčové, teď už je jasné, že je to Babišova rychlokvaška, která toho v hlavě moc nemá, a je podle mě otázka času, kdy bude muset s primátorováním Prahy skončit. Možná že právě toto je důvod, proč v průvodu šla, a že snad hledá ochranu u amerického velvyslance,“ napsal čtenáři vystupujícímu pod přezdívkou lukina člen horní komory v Parlamentu v reakci na poznámku, že by politici měli vést společnost k úplně jiným hodnotám, než je podpora homosexuality.

Čtenář má za to, že v zájmu politiků by měl být spíše rozkvět naší společnosti, která bohužel vymírá. Jenže paní primátorka Krnáčová dělá pravý opak. Je zjevné, že Veleba s tímto názorem souhlasí, jen dodává, že si Pražané Adrianu Krnáčovou sami zvolili, takže to možná naznačuje nějaký hlubší problém, problém rozkladu společnosti. Senátor v této souvislosti vyzdvihuje postoje kardinála Dominika Duky, který tradiční hodnoty důsledně hájí. Kardinál podle Veleby ukázal, že dokáže stát za svým názorem, když zakázal akce na podporu homosexuálů na církevní půdě.

Další odpovědi senátora najdete zde

Kdyby nebylo takových lidí, byli bychom na tom zle. „Sečteno a podtrženo, ani nemusejí přijít islámští imigranti, my na rozkladu tradičních hodnot a potažmo rozkladu společnosti pracujeme sami,“ uzavřel senátor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…