Zpěvák Brichta znovu vypustil páru: Jak je mi líto uprchlíků, kteří nenávidí Vánoce a musí se spokojit jen s bifteky!

24.12.2015 10:45

Zpěvák Aleš Brichta, který dlouhodobě vystupuje jako odpůrce tak zvaných sluníčkářských aktivit v podobě příjímání uprchlíků do země, si opět provokativně ulevil na jejich adresu na svém Facebooku. A vzpomněl si přitom na vtip o někdejším komunistickém prezidentovi Gustávu Husákovi.

Zpěvák Brichta znovu vypustil páru: Jak je mi líto uprchlíků, kteří nenávidí Vánoce a musí se spokojit jen s bifteky!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Muzikant Aleš Brichta

Zakládající člen a kdysi i frontman legendární skupiny Arakain se totiž podle svých vlastních slov směje snahám tzv. sluníčkářů zkazit ostatním všechno, co se dá, ale i tomu, jak jim to prý prostě nemůže vyjít. Současný zpěvák kapely Project vystupuje proti sluníčkářským aktivitám dlouhodobě a veřejně vystupuje i na protiuprchlických demonstracích.

Už předtím se ale známý rocker vysmál uprchlíkům v těšení se na štědrovečerní tabuli s bramborovým salátem vlastní výroby, kaprem a vepřovými řízky. „Ó jak je mi líto uprchlíků, kteří nenávidí Vánoce a budou se muset spokojit jen s bifteky,“ napsal si Brichta na Facebook s notnou dávkou sarkasmu.

Brichtovy příspěvky na Facebooku:

Když člověk sleduje ty snahy sluníčkářů zkazit ostatním všechno, co se dá, a to, jak jim to prostě nemůže vyjít, vzpomněl jsem si na jeden fór, co jsme říkali za totáče na Husáka. Kouká z okna ven a pozoruje sluníčko. A to mu povídá: "No vidíš Gustáve. A i kdyby ses posral, tak budu večer na západě!"

Dodělám bramborovej salát, zítra si dám kapra a od čtvrtka se budu cpát vepřovejma řízečkama. Ó jak je mi líto uprchlíků, kteří nenávidí Vánoce a budou se muset spokojit jen s bifteky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…