A je to - náměstek pražského vrchního žalobce a Janoušek jsou sousedé

24.03.2013 19:25

Bývalý náměstek pražského vrchního zástupce Libor Grygárek po odchodu z funkce prý investuje do nemovitostí. Na přelomu roku si pořídil byt v luxusní rezidenci pražské Galerie Myšák za téměř 13 milionů, a to prý bez hypotéky. Píše o tom Týden.cz.

A je to - náměstek pražského vrchního žalobce a Janoušek jsou sousedé
Foto: repro TV Prima
Popisek: Roman Janoušek po svém zadržení za jízdu v opilosti

Grygárek si byt údajně pořídil ve čtvrtém podlaží, přímo nad Janouškem. „Dalo by se říct, že známost s Romanem Janouškem mu zničila kariéru,“ poznamenává Týden.cz.  Dlouholetý elitní žalobce Libor Grygárek v minulosti čelil podezření, že "politickému podnikateli" a odposlechovému "mazánkovi" pražského exprimátora Pavla Béma (ODS) vynáší informace z citlivých vyšetřovacích spisů. Podle Týdne.cz mu protikorupční policie nasadila kvůli vyšetřování  v kauze nákupu obrněnců Pandur do kanceláře štěnice. Ovšem bezvýsledně.

Janouškovi jsem nic nevynášel

"Janoušek je moje zhouba. Přitom já jsem mu nikdy nic nevynášel a ani se s ním nepřátelil. Řešili jsme jenom pojistnou událost," řekl Týdnu Grygárek, který nyní pracuje v advokacii. Nyní jsou oba muži sousedé, protože Grygárek se na konci loňského roku rozhodl pořídit si byt v pražské Galerii Myšák, kde už léta úřaduje Roman Janoušek.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …