Aleš Hodina: Vyhrají Žblebt roku ústavní soudci?

02.03.2015 10:16

Už počtvrté vyhlásil webový portál Střídavka anketu Žblebt roku – o nejhloupější výrok známých osob na téma rozvodu a porozvodové péče o děti.

Aleš Hodina: Vyhrají Žblebt roku ústavní soudci?
Foto: Střídavka
Popisek: Aleš Hodina

V tomto ročníku je nominováno 11 žblebtů, jejich autory jsou například Zuzana Baudyšová, Michaela Jílková, Ivana Jirešová, Jeroným Klimeš nebo Daniela Kovářová. V průběžném pořadí však zatím vede výrok ústavních soudců Zemánka, Suchánka a Šimíčka: „Ústavní soud přitom nemůže přisvědčit stěžovateli v tom, že by postup obecných soudů vykazoval známky genderové podjatosti, či absenci proporcionality.“

Aleš Hodina, zakladatel portálu Střídavka, k tomu dodává: „Děti jsou u nás téměř automaticky svěřovány do výlučné péče matky a otci stanoven jen takzvaný styk, jednou za 14 dní na víkend. Jestli si takto představují proporcionalitu a genderovou nepodjatost i ústavní soudci, budou příští generace už jen vzpomínat na to, že rodinu kdysi tvořili otec, matka a děti.“

Na vítěze ankety čekají ceny ve formě plynových injekcí. Ty se používají na lepší prokrvení organismu. V tomto případě by měly posloužit především k lepšímu prokrvení mozku, aby dotyční přišli na jiné myšlenky.

Výsledky ankety budou vyhlášeny na apríla. Prohlédnout si průběžné pořadí a hlasovat můžete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Aleš Hodina

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Konec kauzy Vrbětice

15:22 Petr Hampl: Konec kauzy Vrbětice

Denní glosy Petra Hampla.