Hassán Atalay: STOP! STOP! STOP!

26.02.2016 15:15 | Zprávy

Kdy už konečně toto slovo uslyšíme jednotně od evropských politiků směrem k uprchlíkům z arabských zemí!

Hassán Atalay: STOP! STOP! STOP!
Foto: Alena Hechtová
Popisek: Hassán Atalay

Pokládám si stále častěji otázku, kdo, respektive koho potom občané mohou hnát k zodpovednosti za zrůdnosti, které arabští přistěhovalci páchají na Evropě a jejích občanech?! Já osobně jsem si ani ve snu nemyslel, že někdy řeknu, že se stydím za to, že jsem muslimem, ale ano, STYDÍM SE ZA TO!!!! Stydím se za lidi, kteří vědomě ničí moje náboženství, kteří jeho jménem rabují, znasilňují a vraždí! Stydím se za své náboženství kvůli lidem, kteří svou vlastní frustrací ničí to, co moji předkové tady zanechali!

Proto si položme otázku, může náboženství vůbec za to, co neznalec a hlupák vysloví a dělá, i když při tom používá symboly nějaké víry!? Někdo může namitnout, že v Koránu je mnoho násilných textů a proto se nedivme, že se muslimové chovají, jak se chovají. Ale podobné texty jsou obsaženy v každé monoteistické náboženské knize. Vždyť tato náboženství vznikala ve středověku, kdy násilí bylo celkem běžné a náboženské texty měly suplovat zákony a práva, podle kterých by občan měl či neměl žít.

To, jak dnes lidé v Evropě odmítají Islám, je logickým vyústěním řady špatných rozhodnutí, které udělaly mimo jiné také muslimské spolky a organizace fungující v Evropě. Ano, můžeme si my muslimové za to sami! Jednoznačně chybné bylo nechat Araby řídit muslimskou komunitu v Evropě. Mezi muslimy totiž panuje pokřivený úsudek, že přednostní právo na prezentování Islámu mají Arabové, protože Islám vznikl mezi Araby. Ale spíše to vypadá, že mají přednostní právo Islám zlikvidovat! Já osobně znám stovky nearabskych muslimů, co Islám znají mnohem lépe než Arabové. Ale to, proč Arabové nechápou vlastní náboženství a berou ho jen jako prostředek, jak tyranizovat svět, je v tom, že generace dnešních 30, 40cátníků mezi Araby byla vychována v Islámu rodiči, kteří mnohdy i ze 70% jsou negramotní a nikdy v životě si nepřećetli ani řádek z Koránu! Proto se nedivme, že tito neznalci víry prezentují Islám ve světě tak, jako analfabet knihu! Co Vám na otázku o knize, kterou dáte analfabetovi k přečtení, jak se mu líbila, může asi tak odpovědět !? No přece vůbec nic...

V 90. letech proběhla uprchlická krize lidí z Balkánu a světe div se, byli to muslimové a nikomu tady nevadili, protože proč!? Protože to byli lidé, co si zde přišli své životy zachránit a ne vyrabovat své zachránce a hostitele, a za druhé, byli to lidé (muslimové), kteří chápou a vyznávají Islám sekulárním vnímáním. Proto lidem v Evropě ani nepřišli tito uprchlíci z Bosny nijak odlišní a už vůbec ne nebezpeční.

Nyní je pouze na muslimské komunitě, aby vyhnala tyto primitivy ze svých řad a začala s prezentací Islámu, který je stravitelný jak pro nemuslimsky svět, tak ale i pro mnoho muslimů, co si váží evropských hodnot a chtějí ruku v ruce s těmito hodnotami jít a fungovat i přesto, že jsou muslimové.

Já sám díky hnusu, co tady muslimští migranti z arabských zemí provádějí, vidím, že názor, který stále více lidí dnes má, že Islám do Evropy nepatří, začínám sdílet postupně s nimi také. Asi opravdu nepatří...

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Přemýšlíte, proč jste nevyhráli?

Napadlo vás, že si za to můžete jen a jen sami, tím, jak všechny hned urážíte, jak o sobě mluvíte jako o těch jediných demokratech a jak jsou jen ty vaše názory správné? Logicky se to dotýká pak každého, kdo má jiný pohled na věc než vy a dá pak hlas někomu jinému, i když třeba s řadou věcí, co pros...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Alena Maršálková: Volební studio na ČT24 hodinu před vyhlášením výsledků

11:21 Alena Maršálková: Volební studio na ČT24 hodinu před vyhlášením výsledků

Zpracovat analýzu živého vysílání volebního studia, kdy několik hodin netrpělivě čekáme na výsledky …