Ivo Valenta: Nepředstavitelná agrese muslimských gangů ve Švédsku

24.04.2022 11:38 | Komentář

NEPŘEDSTAVITELNÁ AGRESE MUSLIMSKÝCH GANGŮ VE ŠVÉDSKU… Opravdu si tohle Evropa nechá líbit? Jak dlouho to ještě dovolíme? Proč má Evropa otevřenou náruč dokořán lidem, kteří si toho neváží?

Ivo Valenta: Nepředstavitelná agrese muslimských gangů ve Švédsku
Foto: archiv I. Valenty
Popisek: Ivo Valenta

Jak plyne z médií, ve Švédsku útočí zločinecké gangy, složené z migrantů, případně jejich potomků. V rámci protestů se dopouštějí bezohledného násilí, zapalují automobily, po policistech házejí kameny a zápalné láhve. I to je Evropa roku 2022. Členy gangů jsou navíc často děti a mladiství, kteří za své činy nejsou plně trestně zodpovědní.

Policejní špičky hovoří o nebývalé a nepředstavitelné agresi. Vůbec se proto nedivím tomu, že řada osob v zemi volá po zákazu Islámu ve Švédsku.

  • Nepřizpůsobivé osoby zde zkrátka nemají co dělat.
  • Musí vědět, že jim zde pečení holubi nebudou zadarmo létat do huby.
  • Musí vědět, že bez práce nejsou koláče.
  • Musí vědět, že respektovat pravidla prostě budou a v opačném případě přijde zasloužený trest, resp. okamžitá deportace, kdy pomažou tam, odkud přivandrovali.
  • Musí vědět, že Evropa není a nemůže být otevřena těm, kteří zde chtějí nastolit svá zvrácená pravidla.

Nebo si snad někdo z nás dovolí v zemi, do které přijíždí, nerespektovat tamní kulturu, zvyky a zákony!? Se zlou bychom se potázali…

Zdroj ZDE.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…