Ivo Valenta: Pravicový volič bude mít koho volit

10.03.2021 18:08

Naše země potřebuje změnu. Rozhodně nejsem sám, kdo je zklamaný z toho, kam se Česká republika dostala pod vedením současné vlády, a jak bolestné dopady mají její chaotická a nesmyslná opatření, kterými se snaží bojovat proti pandemii Covid-19.

Ivo Valenta: Pravicový volič bude mít koho volit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Zároveň je nás čím dál tím víc, kdo s velkými obavami vzhlížíme k „novým zítřkům“, které zavání čistokrevným "levičáctvím", dalším přerozdělováním a regulováním, falešným ekologickým alarmismem, digitální diktaturou, pohrdáním tradiční rodiny, propagací multikulturalismu nebo eurohujerstvím.

Anketa

Je Miloš Zeman dobrým prezidentem? (Ptáme se od 10.3.2021)

79%
21%
hlasovalo: 39288 lidí

Jsem proto rád, že politické formace Soukromníci, Svobodní a Trikolóra spojily své síly a rozhodly se, že budou společně čelit jak neschopnosti dnešních vládních představitelů a jejich nekomponentní politice, tak minimálně stejně nebezpečným snahám o to, abychom přišli o zbytek národní suverenity, zapomněli na ochranu svobod i soukromí, pokračovali v dotacích pro vyvolené nebo nechali utopit živnostníky a podnikatele, a vše vehnali do náručí fabrikantů.

Navíc Trikolóra, Svobodní a Soukromníci deklarovali dohodu o dlouhodobé spolupráci, což je pro voliče zárukou toho, že se tyto strany na rozdíl od jiných, programově nesourodých spletenců, nerozejdou hned, jakmile překročí práh Poslanecké sněmovny.

Pravicový a euroskeptický volič má teď jasnou alternativu a naději, že v příští sněmovně budou i ti, kteří se nebojí vystoupit z davu, zachovávají si zdravý rozum a brání normální svět.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a exsenátora Iva Valenty

 

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …