Jana Václavíková: Exekutor Jiří Trojanovský páchá trestnou činnost zatím beztrestně

03.04.2017 13:36

Přestože Nejvyšší soud ČR zakázal exekutorovi J.Trojanovskému z Frýdku Místku konat cokoli kvůli probíhajícímu insolvenčnímu řízení, provedl dražbu.

Jana Václavíková: Exekutor Jiří Trojanovský páchá trestnou činnost zatím beztrestně
Foto: pixabay.com
Popisek: Justice - ilustrační foto

Kromě toho ještě do protokolu o dražbě si dovolil uvést  nařízení o vyklizení vydražené nemovitosti, čímž spáchal další trestný čin zneužití pravomoci veřejného činitele. Nařídit vyklizení může totiž jedině soud, nikoli exekutor. Také 4 státní zástupci ve Vsetíně se dopustili trestného činu, když popřeli oznámení o spáchání trestného činu vydražitelkou a jejím manželem a dvěma syny, kteří se vlámali do nemovitosti i přes odpor zde bydlící osoby, tedy spáchali trestný čin porušení domovní svobody. 

Státní zástupci na Vsetíně včetně jejich vedoucího bývalého J.Menclera a i nynějšího J.Sachra a řadových J.Bareše a S.Šťastné nemají orientaci o základních principech exekuční a insolvenční činnosti, vadně si ji vykládají, nejsou schopni odlišit rozdíly v těchto řízeních a klidně se nechají podvést exekutorem, podvod jím spáchaný nejen že neodhalí ale i při jeho pregnantním vysvětlení v trestním oznámení jej odmítají řešit.

Je katastrofální realitou, že státní zástupci důchodového věku mají tak zásadní neznalosti zákonů a tak vadně po léta vykonávají svoji práci, za kterou berou velmi vysoké platy. Nedozírné škody, které takto každý z nich za svou praxi již způsobili, bohužel neplatí ze svých platů či ze svého pojištění, platí je stát, tedy my všichni ze svých daní, tedy i ti, kterým tyto škody způsobili.

A co je úplně nemravné a nepochopitelné, nemůžeme se takto nemravných osob, kteří odmítají uznat svá pochybení a dokonce obžalují ze spáchání trest. činu nedůvodně ty, které poškodili, nikoli podvodníky, a mohou se těšit i na vysoké penze. Každopádně alespoň vtomto případě snad nenechá pan nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman můj podnět pro kárné řízení s 4mi státními zástupci ze Vsetína bez příkladného potrestání. Porušení domovní svobody je totiž tak základní právo, v jehož výkladu nesmí chybovat ani začínající státní zástupce či soudce, natož aby v něm chybovali ti, kdo pracují po víc jak 30 let v justici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…