Jindřich Rajchl: Odstupte! Čím dříve, tím lépe

06.09.2021 8:10 | Komentář

Otevřený dopis ministru zdravotnictví Adamu Vojtěchovi za návrat dětí do škol.

Jindřich Rajchl: Odstupte! Čím dříve, tím lépe
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jindřich Rajchl

Vážený pane ministře,

je to už bohužel podruhé, kdy jste opanoval ministerstvo zdravotnictví naší země. Bohužel proto, že jste postupoval naprosto diletantsky první fázi boji proti covidu a Vaše neschopnost stála 30.000 životů našich spoluobčanů.

Anketa

Jakou školní známkou ohodnotit vládu Andreje Babiše?

66%
8%
3%
3%
16%
hlasovalo: 8678 lidí

Jistě, nebylo možné zachránit všechny, nicméně každý jeden lidský život se počítá. Každá ztráta milovaného člověka je obrovskou tragédii pro jeho rodinu a přátele. A Vy jste mohl celé řadě těchto zbytečných ztrát zabránit. Namísto významným světovým odborníkům v oblasti imunologie a epidemiologie jste však naslouchal pomateným apokalyptikům typu pánů Flégra, Kubka a Hořejšího, jejich popularitu během pár dní vynesla naše senzacechtivá média až do nebes. Boj proti Covidu ale není soutěž Superstar, pane ministře. Zde nerozhoduje, kdo je populární u diváků, ale pouze to, kdo disponuje skutečně odbornými znalostmi a schopnostmi, aby mohl této obrovské zkoušce našeho národa kvalifikovaně čelit. Vy, ani Vaši poradci, ovšem těmito vlastnostmi nedisponujete.

Nyní jste se z důvodu fatálního nedostatku lidských zdrojů vrátil na post ministra zdravotnictví podruhé. A počínáte si zcela stejně jako v prvním případě. Tragicky.

Dnes a denně lžete do očí občanům této země, když tvrdíte, že očkování je cestou zpět k normálnímu životu, že kampaň Tečka zajistí dostatečnou proočkovanost, abychom zamezili další vlně rapidního nárůstu pozitivně testovaných osob, že až dosáhneme 75% proočkovanosti v dospělé populaci, tak budete moci uvolnit rouškový režim. A co nejhůře - berete si za rukojmí naše děti.

Zde uvádím několik odkazů na veřejné internetové zdroje, které Vás usvědčují z toho, že buď nemáte zprávy a aktuálnímu vývoji nejnovějších poznatků ohledně šíření varianty delta ve vztahu k vakcinaci, nebo vědomě obelháváte veřejnost.

K Vašemu tvrzení, že v momentě, kdy dosáhneme proočkovanosti ve výši 75% dospělé populace, tak se nám podaří zastavit či alespoň omezit nástup další mohutné vlny pozitivně testovaných osob, zasílám odkaz na aktuální vývoj počtu pozitivně testovaných v Izraeli. V tomto státě již překročili hranici 85% proočkovanosti dospělé populace a jsou nejdále i s vakcinací třetí dávkou. Přesto počet pozitivně testovaných raketově stoupá. Dne 1.9. v Izraeli zaznamenali 16.629 nových případů pozitivně testovaných osob. Pro úplnost dodávám, že nejvyšší denní číslo pozitivně testovaných osob v době, kdy v Izraeli nebyl naočkován jeden jediný člověk, činilo 11.934. Jaký lze z toho vyvodit závěr? Jeden jediný možný - variantu delta šíří očkovaní lidé stejně tak jako neočkovaní. ZDE

To ostatně potvrdila níže uvedená studie CDC již 30.7.2021. Tedy více než měsíc nazpět jsme měli k dispozici ověřenou a prokázanou informaci, že variantu delta šíří očkovaní lidé naprosto stejně jako neočkovaní. S ohledem na to, že právě očkovaní lidé mají naprosto bezdůvodně umožněn přístup na jakékoliv akce bez roušky i testu, jsou to právě oni, kdo momentálně šíří nákazu virem SARS CoV 2 v mutaci delta v naprosto nejvýznamnější míře. ZDE

Jak jste na tuto informaci zareagoval Vy? Nijak. Respektive dál nepravdivě stojíte za již spolehlivě vyvrácenou tezí, že určitá míra proočkovanosti nás ochrání před další masivní vlnou nárůstu pozitivně testovaných osob a dál bezdůvodně udělujete privilegia očkovaným osobám, které mohou na rozdíl od neočkovaných osob volně (bez testu) navštěvovat jakoukoliv událost, či jakoukoliv instituci (včetně škol), aniž by byly testovány.

Co je ovšem nejhorší ze všeho, je skutečnost, že s ohledem na výše uvedené NEEXISTUJE JEDINÝ OPODSTANĚNÝ DŮVOD PRO OČKOVÁNÍ DĚTÍ a MLADISTVÝCH. Vy však dále na této nesmyslné kampani sveřepě trváte a dokonce s Vaším kolegou ministrem školství Plagou už máte v plánu očkovat i šestileté děti - hned, jak pro ně bude k dispozici vakcína. To vše bez ohledu na možná rizika a poškození zdraví našich dětí.

Tento postup, vážený pane ministře, nemohu označit jiným slovem než ZLOČIN.

Pokud Vám následující skutečnost ještě Vaši poradci nestačili sdělit, tak Vám níže zasílám odkaz na dosud nejkomplexnější studii ve vztahu k očkování dětí ve věku 12-15 let, která byla dosud provedena. Byla publikována dne 3.9.2021 britskou vládní komisí JCVI. Tedy nikoliv nějakými aktivistickými antivaxxery, nýbrž oficiální vládní institucí!

Závěry z této studie jsou následující:
- benefity očkování pro věkovou kategorii 12-15 let jsou minimální až žádné
- nebyly prokázány jakékoliv benefity ve vztahu k ostatním osobám, s nimiž děti ve věkové kategorii 12-15 let přišly do styku (jinými slovy i Vaše zákeřná snaha vyvolat v dětech a jejich rodičích pocit viny z toho, že pokud se jejich dětí nenaočkují, mohou ohrozit své prarodiče a jiné starší občany, je pouze bohapustou lží
- rodiče dětí, kteří se přejí provést jejich vakcinaci, by měly být řádně a úplně informováni o možných rizicích s vakcinací spojených (ani to se u nás neděje - a mimochodem to potvrzuje předpoklad, že taková rizika skutečně existují)

Výsledkem této studie je pak jednoznačné doporučení děti v této věkové kategorii NEOČKOVAT!!! ZDE

Pokud po zveřejnění této studie (ve Velké Británii mají naštěstí profesionální vědce, kteří prezentují objektivní závěry a nikoliv Kubka, Smejkala a Hořejšího) budete byť po jeden jediný další den:
- aktivně propagovat očkování dětí ve věkové kategorii 12-15 let
- poskytovat očkovaným dětem v této věkové kategorii jakékoliv zvýhodnění oproti dětem neočkovaným
- plně neinformovat rodiče dětí žádajících o jejich vakcinaci o možných rizicích a komplikacích s vakcinací spojených

tak se dopouštíte vysoce neetického jednání a dle mého názoru též trestného činu.

Vážený pane ministře, snažně Vás žádám, prokažte alespoň náznak sebereflexe a odstupte! Čím dříve, tím lépe. Ukažte, že ve vás zbyl alespoň zbytek svědomí a dejte příležitost skutečným odborníkům (typu profesora Jiřího Berana), kteří jsou schopni naši krásnou zemi a naše spoluobčany z tohoto marasmu, do kterého jste je svou neschopností uvrhl, vyvést. Budoucnost Vás za tento odvážný krok ocení.

S pozdravem

JUDr. Jindřich Rajchl - garant pro právo a spravedlnost hnutí Trikolora

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …