Jiří Paroubek: Nejsem a nikdy jsem nebyl stíhán za sexuální zneužívání

03.07.2017 15:06

Prohlášení Jiřího Paroubka k článku ve zpravodajském týdeníku Týden „Urputné bitvy Jiřího Paroubka“

Jiří Paroubek: Nejsem a nikdy jsem nebyl stíhán za sexuální zneužívání
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

V minulém týdnu vyšel ve zpravodajském týdeníku Týden, číslo vydání 27 a 28 (26. 6. 2017) na straně 20 – 21 článek s názvem „Urputné bitvy Jiřího Paroubka“.

Přímo ve zvýrazněném odstavci pod hlavním nadpisem výše uvedeného článku je ve větě druhé uvedeno následující: „Expremiér Jiří Paroubek ale vypadá, že ho nic nerozhodí. A to už čelil i obvinění ze sexuálního zneužívání…“ A na jiném místě tohoto článku Týdne autor T. Menschik píše: „Jeho žena použila zbraň mnohem těžšího kalibru: podala na něho oznámení ze (sexuálního) zneužívání….“

Samozřejmě, že nejsem a nikdy jsem nebyl stíhán pro žádný z takto uvedených mimořádně závažných trestných činů. A pokud vím, tak nebylo ani podáno trestní oznámení v tomto směru a ani podobném. O tom mě ostatně v emailové komunikaci o tomto tématu ujistila i má žena.

To celé prostě může být výmysl redaktora. Redaktor má k dispozici záznam rozhovoru se mnou a já jsem zcela nepochybně o této věci nehovořil, protože jsem ji nikdy ani nepředpokládal.

Prakticky hned v den, kdy bylo vydáno toto číslo časopisu Týden, podali moji právní zástupci z AK Janstová, Smetana Nevečeřal ve vztahu k vydavateli Týdne – Empresa Media, a. s, žádost o omluvu v nejbližším čísle týdeníku, dle příslušného ustanovení zákona č. 46/2000 Sb.

Jiří Paroubek

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla