Jiří Vyvadil: Naše vize? Česko bez Sobotky, Kalouska a Bělobrádka…

31.05.2017 16:53

Nemohl jsem odolat, abych nenavázal na vizi našeho premiéra, že chce tuto zemi bez Babiše a Zemana. Také jsem nemohl odolat, abych nereagoval na Miroslava Kalouska, který je už 4 roky absolutně nejvíce nenáviděným politikem Česka a momentálně podle posledního výzkumu STEMU odpuzuje plných 85% voličů Česka. A své místo v této svaté trojici má i Bělobrádek, který se plácá někde na posledním místě v žebříčku úspěšných, ale tvrdí o sobě, že je na rozdíl od Babiše a Zemana mužem budoucnosti.

Jiří Vyvadil: Naše vize? Česko bez Sobotky, Kalouska a Bělobrádka…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Naše šedivé a bezvýznamné myši si snad myslí, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou…

Zatímco po vládním puči vyvolaném zamindrákovaným Sobotkou ve spolupráci s oběma ostatními i dalšími, ANO podle všech výzkumů maximálně s jednoprocentním poklesem kraluje české politické scéně, Sobotkova ČSSD padá ke 14 % a jeho vláda poklesla na nejhorší výsledek od roku 2013, tj. na 20 % , Top 09 podle některých výsledků je mimo Poslaneckou sněmovnu, podle jiných je někde na chvostě. A zvlášť velkou radost mi dělá, že megalomanské úvahy Bělobrádka o 22% ve volbách se projevují v tom, že dnes by se jako dvoukoalice do Sněmovny nedostali.

Není sporu o tom, že Bohuslav Sobotka ve svých zcela nepřiměřených ambicích stát se znovu premiérem rozbil celou českou politickou scénu a přeoral jí.

Jestliže ještě před rokem při relativně pohodovém spoluvládnutí s ANO to vypadalo, že říjnové volby budou zívačkou, ANO zvítězí, ale ČSSD bude moci být důstojným vládním partnerem a dokonce to vypadalo na ústavní většinu, dnes platí jediné : ANO jistě drtivě zvítězí, ale vše ostatní je ve hvězdách.

Vzpoura neschopných se jim prostě nevyplatí…

Nicméně je to užitečná situace. Svou totální hloupostí onen trojlístek rozpoutal běsy, které jistě neublíží Andreji Babišovi, ten bude jen posilovat a neublíží ani prezidentu Zemanovi, protože ten se po momentálním krátkém poklesu, opět vrátí na solidních 57%. Jen to zdraví si bude muset víc šetřit…

Mimochodem historie se opakuje. Svého času Vladimír Špidla pronášel o Zemanovi a Klausovi, že jsou to již muži minulosti. No a oni se následně stali prezidenty. Jaký učitel, takový žák, že Slávku.

Vzpoura trapných šedivých myší nadaných nepochopitelnou a nerealistickou vírou ve své vynikající nadschopnosti dojde ke svému ocenění.

Sobotka určitě nebude premiérem a jeho ČSSD téměř s jistotou nebude v příští  vládě, Kalousek si o vládě také může jenom snít, byť nelze vyloučit, že s odřeným hřbetem přeleze 5 % a bude dál opruzovat na české politické scéně. Zato lidovci a STAN vypadají nadějně. Nějak si nedovedu představit, že se svou dvoukoalicí přejdou 10%. A to bude skvělá výhra. Fanatičtí stoupenci sudetských Němců, kteří působili jako Hitlerova 5. kolona při rozbití Československa fakt nemají na naší české politické scéně, co pohledávat.

Takže věříme, že na naše vize : Česko bez Sobotky, Kalouska a Bělobrádka má všechny předpoklady pro úspěch..

Autor je zakladatel skupiny Naše vize: Česko bez Sobotky, Kalouska a Bělobrádka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.