Jiří Vyvadil: Triumf Baracka Obamy

05.12.2015 17:32

Triumf Baracka Obamy. Umírněná protisadamovská opozice úspěšně zlikvidovala v San Bernardinu 14 tajných stoupenců damaškého řezníka Bašára Asada.

Jiří Vyvadil: Triumf Baracka Obamy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Fakt mnozí z nás váhali, kterým směrem má namířit umírněná  protisadámovská opozice, která je spojencem nikoliv snad USA, ale nositele Nobelovy cenu míru Baracka Husseina Obamy určitě. Teprve teď to zaklaplo a člověk si uvědomil, jak mnoho se musíme od našeho největšího spojence učit.

Je skvělé, že jsme si dešifrovali názvy umírněné opozice. Ale vždyť je to naše stará dobrá známá Al-Kaidá (mimochodem, neměla co do činění s dvojčaty v New Yorku ?) a její juniorní partner An – Nusra. Skvělá parta, navíc parta rafinovanější než všemi nyní propagovaný islámský stát. Jejich manželská bojůvka zůstávala skryta před zraky těch, kteří by chtěli bojkotovat protisadámovský odboj ve Spojených státech a jen přátelsky se vyznávala po sociálních sítích ke své lásce k této umírněné, ba až humánní opozici.

Těch 14 životů, to je jen první vlaštovka. Samozřejmě víme, že v Sýrii či Iráku jich denně je zabito více, ale nesmí se chtít všechno na jednou.

Ať tak či onak je to fakt geniální čin Baracka Hussein Obamy. Nikoho z nás nenapadlo, že podporuje protisadámovskou umírněnou – teroristickou – opozici, aby zasáhla u něho doma ve Spojených státech.

A má pravdu, pod svícnem bývá tma a bohužel jeho volební období se pomalu krátí. Vyničit všechny prosadámovské podporovatele v USA nebude lehký úkol, i když množství zbraní mezi obyvatelstvem je natolik velké, že každý den jsou nejméně 4 lidi zastřeleni najednou.

Barack Hussein Obama má už málo času a musí přidat. Po osmi letech může konstatovat, že poctivě vybudoval nový ambiciózní projekt islámského státu v Iráku a Sýrii, zahájil polovojenský geopolitický střet s Ruskem ohledně takového toho podivného útvaru, o kterém zemřelý kancléř SRN říkal, že do Evropy určitě nepatří, jo, Ukrajina se to jmenuje, teď chce vzít do NATO snad nejzkorumpovanější zemi na Balkánu Černou horu…

Ale bohužel, jak říkám, čas se nachyluje a nad velkolepými plány Baracka Hussein Obamy se stahují mračna a hrozí, že jeho nástupce z řad republikánů jakýsi miliardář Donald Trump tvrdí, že Asad není sice fajn chlap, ale jeho odstranění by bylo ohrožením Spojených států amerických. A to už ani nemluvíme o tom, že ten parchant se chce kamarádit s tím zkurvysynem Putinem a říká, že by si dobře rozuměli.

Co budou chudáci dělat náš Kalousek a ještě větší nablblo Ženíšek, když se ze dne na den z Ruska stane spojenec USA a kdy Donald Trump bude s velkou pompou jako velký přítel přivítán prezidentem Bašárem Asadem v Damašku. A o čem budou psát Marjanovičové, Honzejkové, Romancovové, Pehehové, Waisové či Anýžové?
Už aby si začali balit…

Čekají nás zajímavé chvíle.

Zítra ve Francii budou regionální volby (pro neznalce naše krajské, ale z hlediska vnitrostátního mnohem významnější ) a konzervativní Sarkozy či národovecká Marine le Pen, oba stoupenci spolupráce  s Putinem mají velkou naději na vítězství.

Nuže nobelisto Baracku  Huseiníčku Obámu, blíží se čas, kdy skončíš.

A teď poslední věta vážně : Celý svět, který chce mír a pohodu, si oddechne.

Už se to s Tebou fakt nedá vydržet…

Jiří Vyvadil
Alternativa pro Česko
Přátelé Ruska v ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …