Ladislav Kašuka: Běda zemi, ve které „komediant vládne“

30.10.2016 7:34

Od doby co se do vedení naší země dostal na nějakou dobu Václav Havel, si všichni ostatní komedianti myslí, že jsou někým, kdo může hodnotit, soudit ostatní a určovat kdo a jakým způsobem u nás může vládnout.

Ladislav Kašuka: Běda zemi, ve které „komediant vládne“
Foto: archiv L. Kašuky
Popisek: Ladislav Kašuka

Pokud se jim to nelíbí, píší charty, vyhlašují protesty, požadují omluvy a dělají vše možné proto, aby takový člověk odstoupil ze své funkce, vůbec nehledě na to, že byl do své funkce zvolen lidem. Oni si totiž z nějakého důvodu myslí, že jsou lepší než ostatní a mohou lépe než „obyčejný plebs“ hodnotit co je pro nás dobré a správné.

Všichni víme, jak to pro naši zemi dopadne, když se do vysoké funkce dostane jeden z nich. Vezměme si třeba jejich modlu, notorického alkoholika, jak tovární komín hulícího milovníka absinthu a dekadence Václava Havla, kterého si západní tajné služby společně s normalizačními komunisty dlouhá léta hýčkali, aby ho posléze dosadili na post prezidenta polistopadového Československa. Jen co tento člověk nastoupil do funkce, slíbil všechno možné i nemožné, včetně toho, že se nebude zdražovat, nebude nezaměstnanost a již nikdy nevstoupíme do žádného vojenského paktu.

Realita však byla úplně jiná! Pod jeho vedením a kvůli tomu, aby mohl vládnout a udělat z naší země loutku a vazala západu, byla nejdříve vyhlášena amnestie pro zločince, kvůli jeho znovuzvolení byl na několik dní uvězněn jeho odpůrce Miroslav Sládek, aby nemohl volit. Potom byla protiústavně rozdělena republika a naše země byla zatažena do útočného vojenského paktu NATO, díky čemuž se naše armáda účastní misí v zemích, kam je nikdo nezval a které nejsou členy aliance, což z naší země dělá agresory a z našich vojáků obyčejné žoldáky a vrahy! Dále jsme se stali členy Evropské unie, která nám diktuje zákony, které musíme přijmout a přetváří Evropu v multi-kulti zónu, ve které se jako ve velkém tavném kotli mají rozpustit naše tradice a nakonec i samotné evropské národy, aby vznikl pronárod poddajných méně inteligentních bez tradic, národních hrdinů a vlastního sebeuvědomění, který by bylo pro „elitní rodiny světových mocných“ lehčí úplně zotročit.

Jsou prostě lidé hrající své role pro ty, kteří jim za to zaplatí, tak to bylo odedávna a tak je tomu i dnes. Jediný rozdíl je, že dříve ostatní lidé věděli, že se takovým lidem nedá věřit „ani nos mezi očima“ a každý bral s velkou rezervou všechno, co vypustili ze svých úst. V současnosti se bohužel ke komediantům, kteří většinou nikdy nepoznali co je to opravdová práce a normální život část lidí chová jako k nějakým celebritám, přestože by si takový postoj veřejnosti mnohem více zasloužili třeba doktoři, policisté, nebo dobří vyučení řemeslníci a dělníci, na kterých každá země ve skutečnosti doopravdy stojí!

Ladislav Kašuka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…