Milan Knížák: Prezidentův narcismus a touha po pomstě jsou projevy psychopatie

09.05.2017 19:34

Profesor Milan Knížák k prezidentu Miloši Zemanovi

Milan Knížák: Prezidentův narcismus a touha po pomstě jsou projevy psychopatie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

Vážení spoluobčané,

Divím se, že se divíte, že se Andrej Babiš chová tak, jak se chová. Jsou to totiž stejné metody, které používala StB a komunistická strana za totality k likvidaci svých odpůrců. Fakta a pravda byly zakázány. Lži a výmysly byly co nejhlasitěji, neviditelněji rozagitovávány, aby tak skutečnost byla co nejvíce potlačena a národ uvěřil lžím. StB také vedla téměř na každého z nás „složky“, kde shromažďovala všechny informace, které by se jí eventuálně mohly hodit k vydírání. Přesně to dělá Andrej Babiš. Je to jednoduché, byl totiž spolupracovníkem komunistické státní policie a nomenklaturním kádrem komunistické strany, proto tyto metody zná a jsou mu vlastní. Jiný způsob chování ani neumí. Je totalitním pohrobkem až do morku kostí.

Nesouhlasil jsem s většinou názorů a metod Miloše Zemana, ale věřil jsem, že i přes naši rozdílnost je Zeman v jádru slušný člověk. Už si to nemyslím. Jeho současné chování jako prezidenta České republiky se vymyká mé fantazii. Prezident Zeman se chová jako hulvát a blázen. Možná, že psy-chicky onemocněl. Řada jeho projevů tomu nahrává. V tom případě by měl být umístěn do léčebného ústavu a ne jezdit po vlastech českých i nečeských a šířit bláboly.

Prezidentův narcismus a psychopatická touha po pomstě za pomyslné křivdy jsou projevy psychopatie. Musíme být velmi opatrní ve volbě příštího prezidenta. Většina toho, co se nám nabízí je z podobné líhně.

Stydím se, že v našem státě mohou veřejně působit psychopati a lháři a dokonce jim část národa tleská.

Profesor Milan Knížák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…