Miroslav Jahoda: Postřehy z mezinárodního summitu o bezpečnosti Izraele

29.12.2016 16:42

Jsou zde hosté z celého světa a naplno pozoruji, jaká je to ostuda být reprezentován Evropskou unií.

Miroslav Jahoda: Postřehy z mezinárodního summitu o bezpečnosti Izraele
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Izraele

Lidé mimo Evropu si myslí, že tento pochybný spolek reprezentuje půl miliardy Evropanů. Dochází tudíž k takovým smutným nedorozuměním, jako třeba proč Evropané řeší diskriminaci palestinských osad, když zde máme IS jako globální hrozbu nejen pro Izrael.

Jaké bylo překvapení třeba Indů, když jsem vysvětloval, že EU nemá žádné zvolené zástupce a nemluví v této věci zejména za nás na východě, kde podpora Izraele převládá. Právě zde pozoruji, jak nutně potřebujeme zbavit se podřízenosti šílené marxistické Italky, která si hraje na ministryni zahraničí EU.
 
A právě v tom mezinárodním srovnání vidím, jak je důležité mít vlastní zahraniční politiku a vybírat si přátele a spojence podle našich představ a ne představ zelených fanatiků.
 
Kongresman David Brat mluví o tématu, co spojuje a tvoří dnešní marxisty. "Slova jako společné hodnoty, společné řešení a společná řeč se stala pouhou součástí nové politické korektnosti."
 
V řeči těchto novodobých marxistů slovo "společný" znamená "jejich" levicově utopistický. Ať se to týká společného řešení pro Izrael, nejlepšího zájmu rodiny, společné řeči náboženství, společného řešení imigrační krize nebo společného řešení ekonomiky. Za vším společným je pouze snaha agresivně prosazovat svou NE-společnou agresivní ideologií proti všem za každou cenu.
 
 

Vyšlo na eurabia.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

15:57 Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

Když jsem si o víkendu přečetl některé články v denním tisku, věnované osvobození republiky před 79 …