Miroslav Josef Bezecný, Bohdan Babinec: Opozice? Zneuznaní "odborníci"

04.08.2021 14:45 | Komentář

Česká opozice v médiích neustále kritizuje vládu a prohlašuje, že přesně ví, jak zlikvidovat koronavirus.

Miroslav Josef Bezecný, Bohdan Babinec: Opozice? Zneuznaní "odborníci"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Odebraný vzorek na test Covid-19, ilustrační foto

Na přímé otázky ale odpovídají - musí to být zřetelné, přesně se musí vymezit, musí se stanovit šablona - a další neutrální fráze. Jak to ve skutečnosti s odborností naší opozice je? Jak je to s návrhy opozice? Opravdu vědí, jak koronavirus zlikvidovat? A jen to tají a vystoupí s tím až po volbách? Pokud je tedy vyhrají (i když je to, za současné situace, nepravděpodobné). Aby se stali "zachránci" Českého národa? To by ale bylo trestuhodné hazardování se zdravím lidí. Anebo jsou to jen populistické kecy, které mají nalákat voliče? Podle jejich projevů to skoro vypadá, že koronavirus je jen v České republice. I když nejsme velcí příznivci předsedy vlády, musíme zdůraznit, že koronavirus je celosvětová pandemie. A po celém světě se protiepidemická opatření mění. Podle situace. Stejně, jako i u nás. To není chaos! To je nutnost! Opozice si zřejmě neuvědomuje, že se jedná o novou formu pandemie. Se kterou nejsou, po celém světě, žádné zkušenosti. Neustále jsme svědky toho, jak se nedodržují protiepidemická opatření, vyhlášená vládou. A to nejen opozičními politiky. I když k tomu mnohdy lidi navádí. Opozice neustále jen zesměšňuje vládní opatření. A nedělá nic. Na rozdíl od ČSSD, která již více než rok dává nejen konkrétní návrhy, ale provádí i konkrétní opatření k likvidaci covidu. Což ostatně dokazují i publikace v médiích.

Miroslav Josef Bezecný
MUDr. Bohdan Babinec, CSc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…