Miroslav Kulhavý: Arogance občanské nuly

27.11.2020 14:37

Ten, který má stále nataženou žebravou ruku, a to i směrem ke státu, si dovolí se takto vyjadřovat o čelních představitelích ČR: „Tak Američané zvládli zbavit se toho blba už po jednom volebním období. Moc gratuluji! Tak třeba se i my jednou zbavíme té nedůstojné ruské onuce na Hradě a Stbáka ve Strakovce.“

Miroslav Kulhavý: Arogance občanské nuly
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Ředitel Organizace pro pomoc uprchlíkům Martin Rozumek

Přirozenou reakcí státu, tedy toho, kdo dává, by měla být odpověď: buď pan Rozumek okamžitě opustí teplou ředitelskou židli, anebo do té doby, než se tak stane, stát zastaví veškeré dotace. Vím, je to neprůchodné, m.j. také proto, že v dalších špičkových orgánech státu jsou podobná idividua, jako je Rozumek, a to nepočítám částečně rádoby humánní promuslimskou opozici.

Nedávné události ve Vídni a ve Francii, mám na mysli brutální teroristické akce muslimů, nabádají v azylové politice a vůbec v přijímání osob z jiných států k větší obezřetnosti a současně veřejně a opakovaně ukazovat prstem na ty, kteří by takové teroristické podhoubí chtěli u nás vytvářet. Na zastření takové zrůdnosti, a pan Rozumek toho hojně využívá, jsou na stole ta demokratická pravidla, ve kterých je řada těžce vybojovaných svobod jednotlivce a také humanitní chování společnosti ke slabším a potřebným.

Anketa

Jste pro otevření obchodů a restaurací?

59%
41%
hlasovalo: 21549 lidí

Demokratické zásady, které jsou vtěleny do zákonů té které země, nebyly vytvořeny pro život na Marsu nebo na Venuši, ani pro Indiány nebo Eskymáky, ale pro evropské národy, tolik zkoušené světovými válkami. Tedy v žádném případě nezahrnují organizaci muslimských společenství, a už vůbec nevkládají muslimům právo využívat jen to, co se jim hodí, a současně ctít právo šaría, které je v jasném rozporu s demokratickými zásadami a které jako nepřípustné v evropském prostoru označil již dříve ESPLP. Nutno však podotknout, že islám bez šaríi není islám; byl by to jen guláš bez masa.

Z tohoto pohledu je jakékoli napomáhání k trvalému usazení muslimského jedince v ČR v rozporu se zákonem, a proto je nanejvýš potřebné podívat se na aktivity „té onuce neomarxismu západních novolevičáků“, takto na činnost organizace pro pomoc uprchlíků, které (možná vlastizrádný) Rozumek velí.

Z širšího nadhledu opakovaně poukazuji na podvodné přiznání 1. stupně registrace ÚMO (Ústředí muslimských obcí) v ČR r. 2004, kdy v povinných materiálech k registraci je výslovná lež. Tvrzení, že budou dodržovat Ústavu a zákony ČR, ale přitom se nevzdají šaríe (uvedeno – budeme žít dle islámských zásad) je protimluv, na jehož rozpoznání stačí pět obecných – ať nežeru, devět tříd ZŠ! V odpovědi z Ministerstva kultury mně bylo sděleno, že retroaktivita není možná, ale po případném projednání na půdě PS by jistě mohlo dojít formou zákona ke zrušení špatného a protizákonného rozhodnutí.

Často se můžeme z našich médií dozvědět, jak západní demokracie v kontaktu s islámem selhávají a jaký je čeká osud, nedojde-li ke změně. Ale že máme v tomto směru hnojník i doma, o tom je až na výjimky (SPD) pokrytecké mlčení. Jistě, hnojník ještě nevyprodukoval tolik metanu, aby to bouchalo, ale všeho do času.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…